Elon Musk, petrecere grandioasă la Castelul Bran. Miliardarii lumii sunt prezenți

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Youtube/ TED
Descriere foto: captură video Youtube/ TED

Elon Musk a închiriat Castelul Ban pentru o petrecere privată, la care au luat parte vedete și personalități de talie mondială.

Toată lumea este cu ochii pe România zilele acestea, după ce s-a aflat faptul că Elon Musk a închiriat Palatul Bran pentru o petrecere privată de Halloween. Acesta a petrecut în noaptea de pe 29 octombrie și continuă să petreacă și în această noapte alături de Angelina Jolie, Peter Thiel, fondatorul PayPal și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, dar și alături de fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail. Pe listă mai sunt însă sute de celebrităti din SUA, care sunt așteptate să ajungă și în decursul zilei de astăzi, notează mediaflux.

Potrivit sursei citate, tot personalul prezent la această petrecere memorabilă organizată la noi în țară a fost adus special din America. Vorbim despre bucătari chefi, agenți de pază, până la menajere sau alte persoane necesare la una astfel de eveniment.

Chiar dacă până acum, nu s-a aflat nimic public, pregătirile pentru această petrecere ar fi început încă din luna august, tot de atunci fiind blocate și toate spațiile de cazare din zona Branului mai exclusiviste. Ar fi vorba, în total, de aproximativ 400 de camere, pentru care s-ar fi plătit sume grele pentru a fi rezervate.

 

Elon Musk și miliardarii lumii, petrecere la Castelul Bran

Prima noapte, Elon Musk ar fi petrecut alături de aproximativ 140 de invitați, notează sursa citată anterior, însă astăzi sunt așteptate să aterizeze alte sute. Mai mult, se pare că cel mai bogat om din lume ar fi angajat un regizor pentru a le aranja invitaților săi de seamă o experiență adevărată în castelul lui Dracula.Pentru acest moment ar fi fost aduse la Bran și o trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Petrecerea a fost încheiată de un foc spectaculos de artificii, care s eputea observa din îndepărtare.

Angelina Jolie ar fi printre primii invitați care au spus „Da” petrecerii și care și-a făcut apariția în România. 

Singura confirmare venită de la cel mai bogat om al lumii este o postare făcută pe Twitter, în care a scris: „Pâinea și produsele de patiserie proaspete sunt câteva dintre marile bucurii ale vieții!”, semn că a degustat deja din produsele tradiționale românești.

Astăzi sunt așteptate să aterizeze la București alte personalități de talie mondială, care vor fi, ulterior, transportate la Bran, în maximă securitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel