Cum răspunde la telefon fiecare zodie? Nativii care ți-ar închide în nas versus cei care preferă mesajele interminabile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Au trecut 50 de ani de la primul apel telefonic mobil! Revenim în prezent și ne gândim cum răspunde fiecare zodie la telefon. Care sunt cei ce preferă discuțiile de maximum un minut, dar și nativii care ar vorbi cu cei de la capătul firului cât este ziua de lungă?

Berbec: simplu și concis

Berbecii sunt fani ai mijloacelor moderne de comunicare, însă doar atunci când au nevoie. Nu îi ține prea mult la telefon, fiindcă vei observa că îți răspund scurt și cuprinzător. Așa că nu te aștepta la email-uri lungi sau la conversații care durează ore întregi. Însă, Berbecii îți vor răspunde întotdeauna rapid și se vor concentra la ce au de spus. Te poți baza pe seriozitatea lor.

Taur: direct, dar dornic de discuții

Cum sunt Taurii când vorbesc la telefon? Dacă vorbim despre nativii îndrăgostiți, ar face orice să discute cu persoana dragă și de o mie de ori pe zi. Uneori, își găsesc destul de greu cuvintele, dar ar vorbi ore întregi cu cineva de care sunt interesați. Totodată, Taurii sunt și buni ascultători. Când vine vorba despre discuții formale, Taurii preferă să le vorbești deschis și direct.

Gemeni: se bucură să te audă

De obicei, Gemenilor le face plăcere să vorbească la telefon. Pot să nu te caute o perioadă și apoi să te surprindă cu un apel sau cu un mesaj. În comunicarea formală, nativii Gemeni sunt diplomați.

Rac: adoră mesajele

Da, Racilor le place să trimită mesaje! Au tendința de a scrie mult în general, așa că așteaptă-te la texte inopinate. Mai mult, îți pot trimite și mesaje amuzante, care să îți lumineze ziua. Dar să nu uităm că acești nativi sunt destul de pretențioși când vine vorba despre persoanele cărora le trimit mesaje.

Leu: iubește socializarea

Leii nu îți vor închide niciodată telefonul atunci când îți este lumea mai dragă. Sunt persoane ideale pentru vorbitul la telefon și își găsesc întotdeauna cuvintele potrivite să te facă fericit. Au capacitatea de a-și răspândi optimismul fie și printr-un simplu mesaj. Apelează la ei atunci când simți nevoia să vorbești cu cineva.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel