Cum poți să faci toxiinfecție alimentară de la apă. Adrian Marinescu: Are un gust ciudat. Microorganismele își fac de cap

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Cum poți să faci toxiinfecție alimentară de la apă sau bere. Care sunt semnele la care să fii atent.

Cum poți să faci toxiinfecție alimentară de la apă. Toxiinfecția alimentară este o îmbolnăvire cauzată de ceva ce ai mâncat sau băut. Cauzele sunt germenii sau alte lucruri dăunătoare din alimente sau băuturi.

Simptomele intoxicației alimentare includ adesea dureri de stomac, diaree și vărsături. Simptomele încep, de obicei, la câteva ore sau câteva zile după ce ați consumat alimentele. Majoritatea oamenilor au o boală ușoară și se ameliorează fără tratament.

Uneori, intoxicația alimentară provoacă boli grave sau complicații.

Cum putem preveni toxiinfecțiile alimentare

Dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș a explicat în exclusivitate la Interviurile DC MEDICAL și DC News cum pot fi prevenite toxiinfecțiile alimentare.

 

”De multe ori știm bine ce avem de făcut și nu facem totuși, din comoditate, mergând pe ideea că nu ni se va întâmpla nouă sau că vom face o formă ușoară. Partea de igienă înseamnă o educație, sunt primii șapte ani de acasă, apoi educația medicală. Nu vorbim doar de spălatul mâinilor care ar trebui să se facă corect și când trebuie, nu doar un lucru mecanic”, a explicat dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș a explicat în exclusivitate la Interviurile DC MEDICAL și DC News.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel