Cum poți curăța cartofii simplu și rapid. Trucul simplu prin care vei economisi timp și energie

Data actualizării: | Data publicării:
Cel mai simplu truc pentru curățarea cartofilor. Captură video Youtube.
Descriere foto: Cel mai simplu truc pentru curățarea cartofilor. Captură video Youtube.

Cel mai simplu truc pentru curățarea cartofilor. 

Fie că pregătești o grămadă de cartofi pentru un ospăț în familie sau doar pentru o garnitură obișnuită în timpul săptămânii, să scapi de pielița de pe mai mulți cartofi poate fi o adevărată provocare. 

Iată cum poți curăța cartofii în cel mai simplu și rapid mod posibil. 

Tăiați delicat o linie subțire în jurul circumferinței cartofului - suficient cât să străpungeți pielea, dar fără să tăiați prea adânc. Faceți un cerc complet în jurul cartofului și încercați să uniți capetele. Acoperiți apoi cartofii în apă clocotită și lăsați-i să fiarbă așa cum ați face-o în mod normal, până când puteți înfige cu ușurință o furculiță în ei, potrivit firstforwoman.


După ce s-au înmuiat, scurgeți apa fierbinte și treceți apă rece peste cartofi cât timp sunt încă în oală, până se răcesc. Când îi puteți ține în mână fără să frigă, ar trebui să puteți desprinde pur și simplu cojile de pe cartof.

 


Videoclipul sugerează să turnați apă fiartă în prealabil dintr-un ceainic peste cartofii din oală, înainte de a o aduce din nou la fierbere și de a-i lăsa să se gătească. Deși acest lucru ar putea ajuta la grăbirea procesului, cartofii sunt la fel de ușor de curățat dacă îi fierbeți în mod normal pe aragaz.

Bineînțeles, în funcție de mărimea sau tipul de cartofi pe care îi folosiți, s-ar putea să nu fie la fel de ușor - dar totuși mult mai puțin frustrant decât să curățați cu un curățător sau un cuțit.

 

Înfige o tulpină de trandafir într-un cartof. Rezultat uimitor în doar o săptămână

 

Un buchet frumos de flori pe masa din bucătărie poate lumina orice zi înnorată, nu sunteți de acord? Din păcate, florile sunt destul de scumpe, mai ales dacă te gândești că va trebui să le arunci la coșul de gunoi deja după câteva zile. Iată un truc care te va ajuta să îți creezi propria grădină de trandafiri.

Dar cu acest truc pe care vi-l prezentăm astăzi, puteți să vă creșteți propriul buchet frumos de trandafiri!

Toată lumea iubește florile

Florile sunt frumoase și oferă casei tale o atmosferă confortabilă și primitoare. În plus, miros uimitor! Știai că florile pot fi chiar bune pentru sănătate? Cumpărați-vă o hortensie de interior și spuneți adio ochilor uscați, durerilor de cap și pielii sensibile. Toate acestea din cauza unei plante! Totuși, cumpărarea de plante poate fi destul de costisitoare, așa că a le crește singură în grădină ar putea fi o alternativă bună. Nu doar că arată frumos, ci este bun și pentru sănătatea ta mentală! Cercetările arată de fapt că grădinăritul îți poate îmbunătăți sănătatea mintală. Acesta este un motiv la fel de bun ca oricare altul pentru a începe grădinăritul, nu-i așa?

Nu toți dintre noi avem însă suficient de mult spațiu verde pentru a întreține o întreagă grădină de flori. Din fericire, avem un sfat uimitor pentru tine, care te va asigura că poți avea proprii trandafiri înainte de a-ți da seama!  Toată lumea iubește un buchet bun de trandafiri și acest truc va face ca tu să te asiguri că poți avea o grădină plină de ei. Tot ce ai nevoie este un trandafir, un cartof, o sticlă de plastic, pământ pentru ghiveci și un ghiveci.

Un trandafir și un cartof? Da, ați citit bine! Acest truc va suna foarte ciudat, dar funcționează.

 

Citește aici continuarea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel