Înfige o tulpină de trandafir într-un cartof. Rezultat uimitor în doar o săptămână/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură YouTube/ Fenyutas
Descriere foto: Sursa foto: captură YouTube/ Fenyutas

Un buchet frumos de flori pe masa din bucătărie poate lumina orice zi înnorată, nu sunteți de acord? Din păcate, florile sunt destul de scumpe, mai ales dacă te gândești că va trebui să le arunci la coșul de gunoi deja după câteva zile. Iată un truc care te va ajuta să îți creezi propria grădină de trandafiri.

Dar cu acest truc pe care vi-l prezentăm astăzi, puteți să vă creșteți propriul buchet frumos de trandafiri!

Toată lumea iubește florile

Florile sunt frumoase și oferă casei tale o atmosferă confortabilă și primitoare. În plus, miros uimitor! Știai că florile pot fi chiar bune pentru sănătate? Cumpărați-vă o hortensie de interior și spuneți adio ochilor uscați, durerilor de cap și pielii sensibile. Toate acestea din cauza unei plante! Totuși, cumpărarea de plante poate fi destul de costisitoare, așa că a le crește singură în grădină ar putea fi o alternativă bună. Nu doar că arată frumos, ci este bun și pentru sănătatea ta mentală! Cercetările arată de fapt că grădinăritul îți poate îmbunătăți sănătatea mintală. Acesta este un motiv la fel de bun ca oricare altul pentru a începe grădinăritul, nu-i așa?

Nu toți dintre noi avem însă suficient de mult spațiu verde pentru a întreține o întreagă grădină de flori. Din fericire, avem un sfat uimitor pentru tine, care te va asigura că poți avea proprii trandafiri înainte de a-ți da seama!  Toată lumea iubește un buchet bun de trandafiri și acest truc va face ca tu să te asiguri că poți avea o grădină plină de ei. Tot ce ai nevoie este un trandafir, un cartof, o sticlă de plastic, pământ pentru ghiveci și un ghiveci.

Un trandafir și un cartof? Da, ați citit bine! Acest truc va suna foarte ciudat, dar funcționează.

Iată cum trebuie să procedați:

Alegeți un trandafir care vă place, îndepărtați toate frunzele și tăiați capul trandafirului pe diagonală (la aproximativ 3 centimetri de floare). Dacă floarea este încă frumoasă, o poți pune într-o vază mică; va arăta foarte drăguț!

Luați cartoful și faceți o gaură de lățimea tulpinii; asigurați-vă că tulpina nu se clatină în gaură. Acoperiți fundul ghiveciului cu 5 centimetri de pământ de ghiveci, iar deasupra puneți cartoful. Umpleți restul ghiveciului cu pământ. Tăiați partea de jos a sticlei de plastic și puneți-o cu grijă peste tulpina care iese din pământ. Udați din când în când trandafirul (în jurul sticlei) și priviți cum trandafirii dumneavoastră cresc ca niciodată, potrivit tips-and-tricks.co

 

Vezi demonstrația în video-ul de mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel