Cum ne îngrijim pielea după ce am slăbit mai multe kilograme. Ioana Marinescu: „Este foarte important să aducem produse care să stimuleze elasticitatea”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Szabolcs Toth
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Szabolcs Toth

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, Farmacist Formulator, specialist în Formularea și Evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, a fost invitată în cadrul emisiunii ”Interviurile Spectacola”, unde a devăluit cum ne îngrijim pielea după ce am slăbit mai multe kilograme.

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, a vorbit într-o nouă emisiune realizată de Romina Băluță despre cum ne îngrijim pielea după ce am dat jos kilogramele în plus. Specialista recomandă produse care să stimuleze elasticitatea pielii. De asemenea, aceasta a precizat că uleiurile esențiale și cele care conțin acid oleic sunt perfecte pentru liftarea și tonusul pielii. 

Idei de măști și scruburi naturale, cu ingrediente din bucătărie: Ioana Marinescu: ”E important să nu folosim doze mari”

”Dacă am avut această performanță, pe perioada în care ținem regimul respectiv este foarte important să aducem produse care să stimuleze elasticitatea. Evident, sportul este foarte important. În schimb, pentru piele, masajele sunt senzaționale și recomand masaje cu uleiuri foarte bine formulate, special în sensul liftării și tonusului pielii, masaje cu uleiuri care să conțină foarte mult acid oleic. Este foarte importantă proporția de acid oleic și cu uleiuri esențiale, care să stimuleze întinerirea cutanată. Scrub-urile sunt esențiale și creme cu peptide. Peptidele sunt acelea care fac, într-adevăr întinerirea să fie posibilă”, a spus Ioana Marinescu la Interviurile Spectacola.

Cele mai bune remedii pentru retenția de apă

În cadrul aceluiași interviu, Ioana Marinescu a dezvăluit care sunt cele mai bune remedii atunci când ne confruntăm cu retenția de apă. 

„Retenția de apă se vede la persoane care trăiesc în stres, care sunt sedentare, care au diferite probleme de sănătate sau care ia diferite tipuri de medicamente. Într-adevăr, retenția de apă o să ne facă să nu ne simțim bine nici în zona feței, nici a corpului. În acest sens recomand drenajele, fie că sunt cu aparate dedicate, fie că sunt făcute la masaj cu proceduri speciale, în sensul drenajului și e important să bem foarte mult ceaiuri care să dreneze. În general, în perioada menstruației avem această problemă pentru că, întotdeauna în perioada menstruației avem cu două, trei kilograme în plus, ochii foarte inflamați și pielea foarte inflamată și se vede în momentul în care apăsăm tegumentul că rămâne îngălbenit. Atunci știm că avem o retenție de apă. Este foarte important să facem drenaje, să ne hidratăm și să facem scrub-urile care fac minuni atât pe față cât și pe pielea corpului.”, a mai spus Ioana Marinescu. 

Vezi interviul întreg mai jos:

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel