Cum jonglăm cu Mercur în Fecioară între 4 și 27 august. Previziuni și sfaturi pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Daniela Simulescu, astrolog și redactor șef Astrosens.ro ne aduce vești referitoare la tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei. Acesta se petrece între 4 și 27 august 2022. Energia Fecioarei vorbește despre perfecționism, puterea detaliilor până la stadiul de critică, dar și nevoia de a găsi resurse și de a fi mai economi. Să vedem cum anume vor simți zodiile acest tranzit și cum i-ar putea folosi beneficiile, dar și unde anume trebuie să fie mai atenți. 

Tranzitul lui Mercur între 4-27 august aduce în viața noastră nevoia de a optimizia, de a deveni mai eficienți. Astrologul Daniela Simulescu îl aseamănă cu un contabil: analitic, pragmatic, calculat. Pe de altă parte, Mercur în acest semn este și exigent, pretențios, permanent nemulțumit.

Cu Mercur în Fecioară, mintea noastră e mult mai îndreptată către a găsi resurse, pentru a nu mai pierde timpul. În mitologie, Mercur era Hermes și guverna peste tot ce însemna călătorii, studii, dar și drumuri de zi cu zi, gândirea cotidiană. Faptul că acest semn intră în Fecioară, contopindu-și energia cu a Fecioarei, simbolizează că vom comunica mai mult în direcția calculelor, a socotelilor, a punctelor care nu funcționează. 

Deși mulți consideră că Mercur se simte bine în Fecioară, astrologul Daniela Simulescu consideră că, de fapt, este ipohondru, fricos, așadar, s-ar putea să ne facem griji, să ne preocupe mai multe lucruri deodată și să fim puțin „prăpăstioși”, însă vom și mai economi, ceea ce până la urmă este bine, având în vedere vremurile pe care le trăim. 

Previziuni pentru toate zodiile cu Mercur în semnul Fecioarei:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa muncii. Pot apărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Ești mai critic cu tine, s-ar putea să te judeci aspru. Cu Mercur în casa a 6-a, vorbim și de ce înseamnă discuții cu doctori, cu specialiști. Nu îți pune singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. Pe de altă parte, Mercur în Fecioară ajută la treburile gospodărești, curățenie, ppate găsești la reducere niște produse folositoare în casă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a 5-a, discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Dacă aveți deja copii mari, nu începeți să îi luați cu discursuri de tipul „pe vremea mea”. Mai degrabă dați-le sfaturi moderate care să includă sugestii, opțiuni. Mercur în casa a 5-a vorbește și despre investițiile financiare. O să vă prindă bine să fiți mai calculați acolo, vă filtrați altfel informația, nu vă mai aruncați la prima ofertă pe care ați primit-o. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Între 4 și 27 august discuțiile cu familia stau în centrul atenției. Veți avea discuții legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Trebuie să jonglați și cu viața profesională și cu cea familială. Încercați să le echilibrați.

Citește toate zodiile pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel