Cum îți poți manifesta dorințele pe 21 septembrie, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Dacă ai dorințe, este ideală ziua de 21 septembrie pentru a le manifesta.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cum să-ți manifești dorințele: inspirație romantică

Luna în Săgetător și Marte în Balanță te ajută să-ți focalizezi atenția asupra sectorului romantic, inspirându-te să faci schimbările pe care le-ai căutat. Începe prin a-ți scrie afirmația pe hârtie, o îndoi de trei ori spre tine și apoi o unge cu ulei esențial de trandafir. Apoi, taie o căpșună în jumătate, simbolizând Balanța, și pune afirmația în interior. Pe măsură ce o leagă cu un șnur roz, repetă-ți afirmația și apoi atârn-o pe un copac de arțar pentru a lăsa universul să-și facă magia.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cum să-ți manifești dorințele: Echilibru interior

Permite-ți să adopți un ritm mai lent astăzi, deoarece Luna în Săgetător și Marte în Balanță te invită să te concentrezi asupra sinelui interior. Creează o infuzie de ceai folosind lavandă și cimbru, punând un cristal de cuarț roz în cana ta în timp ce se infuzează. Odată gata, repetă-ți afirmația cu fiecare înghițitură, invitând o energie calmă și relaxată în viața ta.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cum să-ți manifești dorințele: Fericire

Îmbrățișează bucuria interioară. Universul te ajută să te concentrezi asupra fericirii pe care relația ta romantică o aduce în viața ta. Luna în Săgetător și Marte în Balanță te ajută să activezi aceste teme importante. Începe prin a colecta o frunză de arțar, simbolizând Balanța, și scrie-ți afirmația pe ea. Așaz-o pe pământ, cu o lumânare galbenă deasupra, încercuindu-le pe ambele cu sare și lavandă. Repetă-ți afirmația odată ce lumânarea este aprinsă, apoi întoarce toate materialele la pământ după ce lumânarea s-a stins complet.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cum să-ți manifești dorințele: Fericire

Îmbrățișează bucuria interioară. Universul te ajută să te concentrezi asupra fericirii pe care relația ta romantică o aduce în viața ta. Luna în Săgetător și Marte în Balanță te ajută să activezi aceste teme importante. Începe prin a colecta o frunză de arțar, simbolizând Balanța, și scrie-ți afirmația pe ea. Așează-o pe pământ, cu o lumânare galbenă deasupra, încercuindu-le pe ambele cu sare și lavandă. Repetă-ți afirmația odată ce lumânarea este aprinsă, apoi întoarce toate materialele la pământ după ce lumânarea s-a stins complet.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cum să-ți manifești dorințele: Conținut

Onorează dorința de conținut pe care Luna în Săgetător și Marte în Balanță o aduc în prim-plan, atrăgându-ți atenția asupra casei și familiei tale. Creează o ofrandă folosind rozmarin, cimbru, lavandă și puțină sare pentru protecție. Ieși pe treptele din fața casei tale, și în timp ce arzi în siguranță ofrandă, repetă-ți afirmația, inspirând adânc, apoi întoarce cenușa răcită la vânt.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cum să-ți manifești dorințele: Compromis

Concentrează-te pe cum poți crea spațiu pentru conversații productive în timp ce Luna în Săgetător și Marte în Balanță te determină să cauți compromis și armonie în relațiile tale cu ceilalți. Începe prin aprinderea unei lumânări albastre, apoi taie trei căpșuni în jumătate și adaugă-le într-o sticlă de apă. Presară puțină lavandă și cristal de cuarț clar pentru a te ajuta să ai pace și claritate în interacțiunile tale cu ceilalți. Repetă-ți afirmația de fiecare dată când bei din apa ta de intenție, deschizându-te să primești comunicarea pe care o dorești.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cum să-ți manifești dorințele: Comunicare divină

Luna în Săgetător și Marte în Balanță îți atrag atenția asupra ta și asupra conversațiilor care trebuie să aibă loc cu ceilalți pentru a te ajuta să intri într-o nouă fază a vieții tale. Poți începe prin a întinde un pătrat de material albastru și așezând în el afirmația ta scrisă, lavandă, salvie și scorțișoară. În timp ce legi cele patru colțuri și le lege cu un șnur alb, pune un jasp sanguin deasupra pentru energie pozitivă în luarea deciziilor. Așează acest lucru într-o zonă cu fața la nord a casei tale pentru a onora energia aerului a Balanței.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cum să-ți manifești dorințele: Onorarea adevărului tău

Îmbrățișează adevărul și acceptarea pe care Luna în Săgetător și Marte în Balanță le aduc în viața ta, concentrându-te asupra intuiției și sinelui tău interior. Începe prin a scoate petalele unei trandafiri albi și a le adăuga într-un bol. Presară puțină sare și câteva picături de ulei esențial de rozmarin. În timp ce amesteci totul, repetă-ți afirmația de douăsprezece ori. Apoi, ieși afară și aruncă-le în jurul tău în timp ce te rotești în sensul acelor de ceasornic, păstrând afirmația în mintea ta.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cum să-ți manifești dorințele: Dorință de abundență

Permite-ți să-ți îndeplinești o dorință pe care promiți să o duci la îndeplinire, deoarece Luna în Săgetător și Marte în Balanță te invită să intri într-o abundență mai mare și să ai încredere în univers. Începe prin a tăia partea de sus a unei căpșuni astfel încât să poată sta plată pe altarul tău. Apoi, așază o lumânare de dimensiune rituală sau de ziua ta înăuntrul căpșunii. Presară rozmarin, lavandă și busuioc în jurul ei, apoi aprinde lumânarea în timp ce repeți afirmația. Odată ce lumânarea s-a ars complet, întoarce toate materialele la pământ.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cum să-ți manifești dorințele: Răscumpărare

Intră într-un loc al liniștii și amintește-ți că nu trebuie să faci nimic altceva decât să fii tu însuți, deoarece Luna în Săgetător și Marte în Balanță aduc o stare divină de răscumpărare. Aprinde o lumânare albă și amestecă uleiurile esențiale de cocos și trandafir. Odată pregătit, masează acest unguent sacru în chakra inimii în timp ce repeți afirmația. Stinge lumânarea cu respirația ta odată ce ai terminat.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cum să-ți manifești dorințele: Aventuri noi

Îmbrățișează aventurile noi pe care Luna în Săgetător și Marte în Balanță le aduc în viața ta. Începe prin a aduna trei petale de trandafir, o frunză de arțar, fir portocaliu și un ac. În timp ce le coși împreună, repetă afirmația ta, apoi ieși afară și eliberează-ți intenția în univers.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cum să-ți manifești dorințele: Transformarea vieții

Permite-ți să te eliberezi de tine însuți și de viața ta anterioară, deoarece Luna în Săgetător și Marte în Balanță te invită într-o perioadă de transformare imensă și puternică. Începe prin a crea un scrub sacru folosind sare și ulei de cocos pentru protecție. Adaugă uleiurile esențiale de trandafir și lavandă, repetând afirmația în timp ce amesteci toate ingredientele. Odată pregătit, folosește scrubul sacru în duș pentru a spăla ceea ce a fost și pentru a primi ceea ce va fi. Unge-ți corpul cu ulei esențial de vanilie după ce ai terminat pentru a sigila bunătatea și abundența acestei noi faze.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel