Cum își împart Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu veniturile în cuplu: „Ceva nu prea este în regulă dacă...”

Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram

Cristina Șișcanu a dezvăluit cum obișnuiește să gestioneze veniturile în relația sa. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi și-au ferit mereu relația de scandaluri sau de anumite subiecte personale, trăindu-și povestea de dragoste departe de ochii lumii. Cu toate acestea, asta nu o împiedică pe prezentatoare să mai ofere ocazional detalii cu privire la modul în care funcționează căsnicia lor. Spre exemplu, într-un moment de sinceritate cu fanii săi, vedeta a vorbit despre modul în care ea și partenerul său gestionează banii în cuplu. 

„Cum facem cu banii în cuplu, cum îi împărțim, cum îi gestionăm? Din punctul meu de vedere, o relație care este sănătoasă, una adevărată înseamnă să împarți cam tot și atunci consider că banii cuplului ar trebui să fie la comun. Nu ar trebui să existe probleme de genul „Iau cardul tău, tu pe-al meu”. Dacă cumva încep chestii de genul „banii tăi, banii mei”, ceva nu prea este în regulă. Sunt situații, și situații.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Reacția Cristieni Șișcanu după ce a văzut nota de plată în Austria. Câți bani a scos din buzunar vedeta: „Eu zic că e cam în Italia”

Cristina Șișcanu, despre banii separați în cuplu

Tocmai pentru că ea este obișnuită să împartă tot ce are material cu soțul ei, vedeta a reacționat destul de dur atunci când a auzit faptul că prieteni din anturajul său preferă să-și țină veniturile separate și să împartă cheltuielile la jumătate. Există însă un motiv pentru care e întâmplă asta, explică vedeta, care este de acord ca în astfel de situații, regulile mai pt fi încălcate. 

„Sunt situații particulare în care poate este nevoie ca banii din cuplu să fie separați. Niște cunoștințe de-ale noastre spuneau că atunci când plătesc facturile se împart, unul plătește jumătate, celălalt jumătate, la restaurant la fel, vorbesc de oameni căsătoriți. Nu mi-a venit să cred și i-am întrebat, pentru că eram apropiați, îmi permiteam. Așa am înțeles că fac asta pentru că ea câștiga mai mult decât el și el voia să o protejeze, să nu o lase doar pe ea să facă plățile mai consistente. E clar că veniturile lui mai mici nu puteau să acopere, iar ca el să nu se simtă prost că cheltuie din banii ei, au decis să împartă tot la jumătate. Nici așa nu-i ok. Sunt momente în viață când bărbatul câștigă mai mult sau femeia și atunci parcă e ciudat.”, a continuat soția lui Mădălin Ionescu. 

Citește și: Cristina Șișcanu, val de reacții negative, după ce s-a expus în costum de baie: „Și bunica arăta mai bine”. Vedeta recunoaște că s-a îngrășat

Cei doi își doresc să-și mărească familia

Deși pare că au familia perfectă în prezent, cei doi având doi copii, o fetiță care este a amândurora, și un băiat care este din fosta relație a lui Mădălin Ionescu, se pare că cei doi visează la o familie și mai numeroasă. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu povestea recent despre motivul pentru care aceasta nu a rămas gravidă, din nou, până acum. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 aug 2023, 11:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience