Carlas's Dreams, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce a furat artistul când era mic: „Făceam tot felul de scheme”

Data publicării:
Sursa foto: Carla s Dream, captură YouTube/ DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Sursa foto: Carla s Dream, captură YouTube/ DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Carlas's Dreams a vorbit despre copilăria sa, dar și despre lucrurile pe care le fura când era micuț.

Carla's Dreams a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul românesc. Recent, artistul a fost invitat în podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre copilăria sa. Cântărețul a dezvăluit ce fura când era micuț. 

„Când eram mic furam gume. Nu am furat lucruri mari, nu m-am dus atât de departe.  Eram un grup mai mare de copii și făceam tot felul de scheme. Unul distrăgea atenția, celălalt fura gumele. Când eram prins, recunoșteam. Nu am furat niciodată de la ai mei, pentru că în perioada aia erau în stradă noțiunile venite din pușcăriile sovietice și se ajungea la niște excese de o stupiditate nemărginită. Așa era toată societatea și a durat vreo cinci, zece ani.”, a declarat Carlas's Dreams în podcastul lui Mihai Bobonete.

Care este gustul copilăriei pentru Carla's Dreams

„Este un gust de primăvară permanentă presărată cu naivitate de idealism, optimism nelimitat, prostii. Este foarte gustoasă copilăria. Nu se mai fac așa copilării.”, a mai spus artistul.

Carla's Dreams, motivul pentru care poartă mască

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care artistul își ascunde chipul sub o mască. Acesta a mărturisit că îi este mult mai simplu să vorbească atunci când este mascat. De asemenea, acesta a recunoscut că a criticat de mai multe ori atitudinea artiștilor. 

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta, potrivit Wowbiz.

Carla's Dreams: Nu este simplu din cauza unui standard

La un moment dat, artistul ar fi fost surprins fără mască, însă nu se cunoaște încă identitatea sa. 

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…) Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel