Cum își educă Alex Velea copiii. Principiile pe care vrea să le transmită băieților săi: „Încercăm cât de bine se poate”

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram

Alex Velea și Antonia au principii solide în privința educației copiilor lor. Cum apreciază cuplul faimos caracterele micuților lor.

Alex Velea și Antonia sunt cunoscuți și apreciați de milioane de oameni. Ambii au avut cariere de succes și se bucură de o viață de familie fericită. Cei trei copii ai lor, Akim, Dominic și Maya, aduc bucurie în fiecare zi. Într-un interviu, Alex Velea a dezvăluit că îi educă pe băieții săi să fie modesti, deoarece și el însuși este un om obișnuit și nu se eschivează de responsabilitățile casnice.

Se declară un om obișnuit

Cântărețul a mărturisit că pe scenă își dorește să încânte fanii și să se comporte ca un artist, dar în viața de zi cu zi este o persoană obișnuită. El nu se ferește de treburile casnice, precum cumpărăturile, astfel încât admiratorii săi nu ar trebui să fie surprinși dacă îl întâlnesc într-un magazin.

„Am venit să distrez oamenii și cred că am reușit treaba asta. M-am simțit foarte bine alături de public, știau piesele vers cu vers. Sunt un om normal. Când sunt pe scenă, sunt artist. Îmi place să mă comport ca un artist pe scenă, îmi place să arunc publicul în aer, cum obișnuiesc să spun, dar în viața de zi cu zi sunt un om normal. Nu, normal, eu fac. (n.r. cumpărăturile) Fac și eu și ea, normal. Și eu cumpăr, dar și ea cumpără.”, a precizat artistul pentru Ego.

Îi ia alături de el pe scenă

Alex Velea și Antonia sunt un cuplu celebru și apreciat în industria showbiz-ului românesc. Împreună, au întemeiat o familie frumoasă și solidă, având doi băieți, Dominic și Akim, și o fetiță, Maya, dintr-o căsătorie anterioară a cântăreței. Într-un interviu, Alex Velea a dezvăluit că micuții săi au fost educați într-un mod care să îi ajute să gestioneze faima și recunoașterea părinților lor, promovând modestia și respectul.

„Se bucură foarte mult, dar încercăm să îi educăm cât de bine se poate. Sunt niște copii modești, nu au interpretat greșit faima noastră, se bucură. Vin cu noi la concerte, dansează. Băieții mei apar cu mine pe scenă de multe ori. Eu nu mă joc, ei se joacă. Știu că după aș juca prea mult. Mă joc destul la studio! Nu, nu. (n.r. nu l-au convins) Nu vreau să joc.”, a mai transmis artistul pentru sursa precizată.

Se vor căsători, dar nu acum

Artistul este de peste zece ani împreună cu Antonia. Ei au doi copii, iar Antonia mai are o fetiță dintr-o relație anterioară pe care Alex o iubește la nebunie.

Multă lume s-a întrebat când vor avea de gnd cei doi să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Alex Velea a cerut-o oficial pe Antonia în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, din păcate, cei doi nu vor face nunta prea curând. Motivul principal este lipsa timpului. Cei doi și-ar dori să scoată un material împreună, iar legat de nuntă, fanii vor trebui să mai aștepte.

„Mi-ar plăcea să scot un material amplu cu nevasta-mea”, a spus artistul.

„O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta... Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie...”, a mai adăugat artistul, potrivit Click!

Vezi și: Care este motivul pentru care Alex Velea amână nunta cu Antonia: „E nebunie...”

Vezi și: Dieta Antoniei. Cum se menține în formă cea mai frumoasă femeie din România, după trei sarcini: „Nu înseamnă că nu mănânc și dulciuri sau junk food”

Vezi și: Ce profesie are la bază Alex Velea. Publicul a rămas șocat: „Mama era disperată”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel