Cum i-a schimbat viața Denisei Tănase hitul "Doi ochi căprui" lansat de Bambi: "Am trăit în umbra acelei piese" /video

Data publicării:
Denisa Tănase, captură video Youtube, 40 de întrebări cu Denise Rifai
Descriere foto: Denisa Tănase, captură video Youtube, 40 de întrebări cu Denise Rifai

Într-un dialog recent cu Denise Rifai, Denisa Tănase a fost întrebată dacă a mai atins vreodată succesul piesei celebre "Doi ochi căprui". Ea a răspuns că nu, adăugând că lansarea unei piese atât de populare a avut atât aspecte pozitive, cât și dificultăți. 

"Nu, n-am mai atins niciodată succesul. Pe de o parte e bine să te lansezi cu un succes atât de mare, pentru că ne-a adus rapid în topuri. Pe de altă parte ne-a fost foarte greu, pentru că tot ce lansam ulterior acestei melodii avea un termen de comparație, iar acel termen de comparație era foarte sus și era foarte greu de atins", a explicat Denisa.

Ea a subliniat schimbările din industria muzicală de-a lungul timpului, menționând că aceasta a evoluat semnificativ, devenind mai perfecționată și mai axată pe aspectele comerciale: "Industria muzicală era mai mică în 2000, apoi a devenit din ce în ce mai performantă, s-a transformat într-un business. Ulterior au apărut case de producție, case de management. Cred că am trăit în umbra acelei piese". 

Cu toate acestea, Denisa a recunoscut că este mândră că piesa lor iconică rezistă încă în timp și este încă iubită de fani după două decenii: "E minunat pentru un artist să aibă o carte de vizită și o piesă care se cântă și astăzi, după 20 de ani. E o dovadă a faptului că e o piesă care rezistă în timp". 

Citește și: Denisa Tănase de la "Bambi" se teme de eșec: „Am un sentiment de teamă, nimic nu este permanent” /video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel