Denisa Tănase de la "Bambi" se teme de eșec: „Am un sentiment de teamă, nimic nu este permanent” /video

Data publicării:
Denisa Tănase, captură video Youtube, 40 de întrebări cu Denise Rifai
Descriere foto: Denisa Tănase, captură video Youtube, 40 de întrebări cu Denise Rifai

Într-un dialog captivant cu Denise Rifai, Denisa Tănase de la trupa "Bambi" a discutat cu sinceritate despre natura efemeră a celebrității și succesului, subliniind că nimic nu este permanent în această lume.

"Celebritatea și succesul sunt înșelătoare", a mărturisit Denisa.

Ea a explicat că, deși se bucură de recunoașterea și felicitările pe care le primește, este conștientă că succesul vine la pachet cu responsabilități și că nimic nu este garantat în viață: "Vin oameni și mă felicită în ultimul timp. Pe de o parte mă bucură și mă mulțumesc și pe de altă parte am un sentiment de teamă, tocmai pentru că sunt conștientă că nimic nu este permanent și că orice realizare vine la pachet cu responsabilitate. Nimic nu este permanent. Viața e cu bune și cu rele, azi ești sus, mâine jos. Văd în jur oameni care au avut același curs pe care și eu l-am avut și cred că este unul dintre obiectivele mele principale, până la limita în care nu reușesc să mă bucur suficient. Sunt conștientă că succesul este vremelnic, celebritatea este vremelnică, iar între celebritate și succes astăzi nu mai stă semnul egal, așa cum se întâmpla acum câțiva ani". 

"A fost o perioadă care a coincis cu perioada adolescenței. Fetele, mai ales între 12-14 ani, au o perioadă dificilă, în care încep să fie teribile și să pună mare preț pe tot ceea ce înseamnă anturaj. La noi a coincis această perioadă cu aceea în care lumea ne adula, în care alți copii alergau după noi să le dăm autografe și am crezut că suntem invincibile. Noroc cu mama, că ne-a tras de mânecă și ne-a spus că noi muncim cu toții ca să fim aici și ca ceea ce facem astăzi să dăinuie în timp", a mai adăugat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel