Cum gestionăm „emoțiile din farfurie”. Psihoterapeut Ancuța Coman-Boldișteanu, la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ancuța Coman-Boldișteanu, psihoterapeut și autoarea cărții „Emoții în farfurie”, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Ancuța Coman-Boldișteanu, psihoterapeut și autoarea cărții „Emoții în farfurie”  vine la Pastila de Frumusețe pentru a vorbi despre relația dintre ceea ce (nu vrem să) simțim și modul cum mâncăm.

VIDEO: 

Ancuța Coman-Boldișteanu este psihoterapeut și fondator al proiectului „Emoții în farfurie”, cu o experiență de peste șapte ani în lucrul cu persoanele care se confruntă cu dificultăți în relația cu mâncarea și cu propriul corp, fiind specializată în terapia traumei, a atașamentului și în terapie relațională. Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică „Areopagus” din Timișoara și este autoarea cardurilor terapeutice „Emoții în farfurie. De ce mănânci când mănânci?”

 

„Ceea ce respingem, perpetuăm”, spune psihoterapeuta 

 

Ancuța Coman-Boldișteanu expune, de asemenea, și propria experiență trăită în lupta cu kilogramele în plus și schimbările abordate, atât prin alimentație și sport, dar mai ales printr-un amplu proces terapeutic de lucru cu sine și de vindecare. 


Temele abordate în această săptămână

 

Cum arată relația perfectă cu mâncarea?

Ce înseamnă mâncatul emoțional și cel compulsiv?

Cum arată și cum se simt tulburările alimentare ca bulimia nervoasă sau anorexia nervoasă și cum pot fi transformate acestea în mâncatul conștient?

Cum influențează stilurile de atașament, relația cu figurile parentale, iubirea percepută și propria imagine de sine modul în care ne hrănim?

 Ce se ascunde în spatele kilogramelor în plus din punct de vedere emoțional?

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania       


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/      

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en     

Site: https://www.spectacola.ro/      

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel