Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur. Ce spune despre piesa "Lololo": "E manea"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mircea Badea, captură YouTube/ În gura Presei
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Badea, captură YouTube/ În gura Presei

Mircea Badea a comentat scandalul dintre Delia și Nelu Azur, după ce a citit un articol de pe Spectacola. 

Mircea Badea a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Vlad prin intermediul unui articol de pe Spectacola. Prezentatorul nu s-a putut abține și a comentat controversata piesă „Lololo”, în stilul său caracteristic. 

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur

”Este aproape realist ce citesc. Pe Delia o știu, dar cine este Nelu Vlad? (...) Iertați-mă, băieți, acum am văzut că este legendar. E la prima citeală și putem să facem o paralelă. Cred că ironia la care se referă Delia este că, orice ar face, este vinovată de ceva sau o acuză unii de ceva. Dacă are șapcă, de ce are șapcă?! Dacă nu are șapcă, de ce nu are șapcă?! Asta e ideea. Trebuie să ascult neapărat această piesă, Dumnezeule, nu se poate! Poate pierd ceva important. Ce Chopin, prieteni? A ținut un adevărat discurs doamna Delia. Nu am înțeles nimic. Potrivit reacției lui Nelu Vlad, iată că Delia nu a furat piesa, care nici nu e creația lui domnul Vlad, de fapt, cum spune doamna Delia, ci a preluat-o și el din zeci de ani în urmă și ea va fi transmisă peste generații”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii pe care o moderează, ”În Gura Presei”.

Mircea Badea: „Hai că mi-au căzut urechile”

După ce a ascultat piesa „Lololo”, cântată de Delia, Mircea Badea a recunoscut că i se pare că sună a manea. Totodată, prezentatorul TV a făcut și câteva ironii la adresa melodiei și chiar a făcut o comparație cu o dispută legată de compozitorul Chopin. Mircea Badea, după ce a citit disputa despre „Lololo” de pe Spectacola.ro, a pus, câteva zeci de secunde, din Chopin, dar și „Sonata lunii” de Ludwig van Beethoven.

„Ah, e o manea. Foarte tare piesa. Hai că mi-au căzut urechile. Viața e scurtă, nu pot să o ascult pe toată. Putem considera că asta este o creație și treaba asta merge peste generații? Asta îmi aduce aminte de o dispută în unele medii bizare,  care, poate nu au ascultat niciodată piesa „Lololo”. Citind acest articol despre Delia și Nelu Azur, mi-am adus aminte de Chopin. Chopain era un compozitor, care a compus el la un moment dat o dudă care se numește Fantaisie- Impromptu. Ideea este că a fost descoperită post-mortem. Deci, el nu a cântat-o niciodată, s-a descperit după. Atunci publicul s-a întrebat de ce nu a cântat-o publicului în timpul vieții?  Experții au presupus atunci că Chopin nu a cântat-o că semăna cu Sonata lunii, de Beethoven. Dar nici vorbă de așa ceva!. De fapt, s-a descoperit că el a creeat-o la comandă, iar o doamnă cu rang nobilial i-a dat bani lui Chopin și i-a zis să îi facă și lui un „trololo”, să fie așa ca o artă. Și Chopin i-a făcut Fantaisie- Impromptu. Și atunci, piesa nu mai era a lui, era a doamnei, că ea a plătit-o”,  a fost reacția lui Mircea Badea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel