Daniel Buzdugan, dezvăluiri inedite despre viața sa. Cum și-a aflat omul de radio scopul în viață

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa. 

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai îndrăgite voci de la radio, iar prietenia sa cu Mihai Morar, partenerul său de matinal, este bine cunoscută. Recent, omul de radio și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa. 

Daniel Buzdugan, dezvăluiri inedite despre viața sa

Danie Buzdugan a povestit cum și-a descoperit menirea sa în viață. 

„Am aflat de ce m-am născut. Am aflat că sunt menit să aduc bucurie. Să aduc bucurie familiei, celor care ne ascultă și, în Biblie, am aflat de curând că e scris «Bucurați-vă de 365 de ori». Deci există pentru fiecare zi, în Biblie găsești acest îndemn de 365 de ori. Și este nevoie de oameni care să aducă bucurie.

De multe ori, când mă supără ceva, îmi dau seama că nu stăpânesc zona asta, adică să ies în fața revoluționarilor, să urlu. Nu, nu asta e menirea mea. Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor”, a mărturisit Daniel Buzdugan în cadrul podcastului, potrivit Cancan.

Daniel Buzdugan: „ Ar trebui să fim mândri la nivel colectiv, nu la nivel de individ”

De asemenea, toată lumea mai cunoaște și dragostea pe care i-o poartă Daniel Buzdugan Greciei și, asta, pentru că, prezentatorul de radio este nelipsit în această țară de 12 ani. 

„Inima e împărțită în două: jumate e în România, la Iași, jumate e în Grecia, în Creta. E un loc în care mă simt om, liniștit, iubit, nederanjat de nimic. Noi sunt ca niște flori, care, în momentul în care nu mai este soare, ele își strâng petalele. E un loc în care te bucuri de faptul că aparții de o comunitate.

Mergând de 12 ani acolo și având prieteni pe care îi știu din facultate, că unii au făcut facultatea la Iași, de Medicină, au fost colegi cu soția, și știu să vorbească românește, este ceea ce ne lipsește nouă, aici, acasă, în România. Noi, românii, suntem niște oameni extraordinari, știm să ne descurcăm, avem chestia asta de a face rapid, suntem într-o situație, găsim o soluție imediat, o șmecherie, facem cumva să ieșim din situația respectivă, dar suntem dezbinați. Ar trebui să fim mândri la nivel colectiv, nu la nivel de individ. La ei nu e așa”, a continuat Daniel Buzdugan.

De ce nu s-ar muta Daniel Buzdugan în Grecia

Chiar dacă se declară a fi un mare fan al acestei destinații turistice, prezentatorul de matinal spune că nu ar putea să locuiască permanent în aceasta țară. Asta nu pentru că nu și-ar dori acest lucru, ci pentru că meseria și, implicit, resursele financiare, nu l-ar ajuta.

„Nu m-aș muta. Nu am posibilități. Una e să te duci ca turist și alta e să stai acolo”, a mai mărturisit Daniel Buzdugan pentru ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel