Cum arată mama lui Fuego. Nu e Irina Loghin! ”Am cea mai frumoasă mamă din lume”

Data actualizării: | Data publicării:
Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală
Descriere foto: Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, își aniversează ziua de naștere pe 23 august. 

Pe data de 23 august, Fuego împlinește vârsta de 45 de ani. Paul Surugiu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și o persoană extrem de discretă când vine vorba despre viața personală.

În continuare, unele persoane cred că mama sa este Irina Loghin. „Și acum oamenii, cel puțin românii din Australia, din America, trăiesc cu impresia că doamna Irina Loghin este mama mea. Mă onorează această titulatură, mai ales că o iubesc pe doamna Irina Loghin și am învățat multe lucruri interesante de la ea. Mama nu a apărut niciodată la televizor. Mama nu își dorește să apară în public. Este un om extrem de emotiv, nici la emisiunea mea nu a apărut niciodată. Nu își dorește. Este alături de mine, mă sprijină. Când eram copil, stătea în spate, în ultimul rând, în sala de spectacol, ca eu să nu o văd. Este omul care și-a dorit să fiu ceea ce sunt astăzi”, a spus Fuego la Antena 3, citează DC News.

Citește continuarea pe DC News și vezi cum arată mama îndrăgitului artist. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel