Cum ar supraviețui fiecare semn zodiacal într-o apocalipsă zombie

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Zodiac haios. Te-ai întrebat vreodată cum ar supraviețui zodiile în cazul absurd al unei apocalipse zombi? 


Sunt sigur că ți-ar plăcea să crezi că ai putea elimina nenumărați zombi dintr-o singură lovitură, dar să fim sinceri - majoritatea dintre noi ar fi probabil nimiciți în câteva minute. Sau, mai rău - am deveni noi înșine zombi. O modalitate de a afla ar fi să trăiești efectiv apocalipsa zombi pe viu. Vă ținem pumnii ca acest lucru să nu se întâmple niciodată. Un alt mod ar fi să te uiți la modul în care semnul tău zodiacal ar putea reacționa la sfârșitul lumii.


Dacă vrei să supraviețuiești apocalipsei zombi, atunci trebuie să știi cu ce fel de zombi ai de-a face. La urma urmei, nu există doi zombi cu adevărat la fel. Gândește-te la toate mediile cu zombi pe care le-ai consumat de-a lungul vieții tale. De la jocuri video la filme și emisiuni de televiziune, există o mulțime de diversitate în universul zombi. De exemplu, dacă aveți de-a face cu un caz clasic de virus sau parazit care a mers prost, atunci ar putea exista o șansă mai mare de supraviețuire dacă se descoperă un leac. Dar dacă aveți de-a face cu zombi supranaturali, atunci s-ar putea să fie nevoie să vă puneți la punct abilitățile de exorcizare. În plus, fiecare tip de zombi prezintă provocări diferite. În timp ce zombii Cordyceps din The Last of Us folosesc ecolocația pentru a-și găsi prada, zombii din The Walking Dead preferă să atace în grupuri mari. Odată ce îți vei descoperi adversarul, șansele tale de supraviețuire nu vor face decât să crească, potrivit Stylecaster. 

 


Cum ar supraviețui fiecare semn zodiacal într-o apocalipsă zombi

 

Berbec: Ieșiți cu armele la atac


Dintre toate cele 12 semne zodiacale, tu te-ai născut pentru a supraviețui unei apocalipse zombie. Probabil că îți imaginezi că vei deveni un dur care se luptă cumva cu fiecare zombi care îți iese în cale. Să te ascunzi sau să fugi nu este o opțiune pentru tine, pentru că instinctele tale de supraviețuire vor intra în acțiune. Dacă ar fi să alegi între luptă sau fugă, știi că întotdeauna vei alege lupta. Supraviețuirea ta se datorează voinței tale pure de a rămâne și de a lupta, așa că ai putea beneficia de o razie la un magazin de articole de vânătoare pentru a face rost de cât mai multe arme posibil. Cu toate acestea, potențialele tale dezavantaje sunt alegerea armei greșite și nepurtarea unei armuri suficiente. De exemplu, arma ta ar putea rămâne fără gloanțe sau faptul că ai pielea expusă te-ar putea face mai mult o țintă decât o amenințare. Dacă nu alegi arma potrivită sau nu porți echipamentul potrivit, atunci ești terminat. Iar dacă latura ta impulsivă se transformă în încredere nesăbuită, s-ar putea să te pui într-o situație mortală pe care nici măcar tu nu ești capabil să o câștigi. Dar cel puțin vei cădea luptând!

 

Taur: Îți stabilești o fortăreață


Apocalipsa zombi? Nu prea cred, Taur. Să te lupți pentru viața ta și să fii pe fugă de strigoi nu este ceva pe placul tău. Nu e vorba că nu poți să o faci, ci mai degrabă că, de ce să te deranjezi? Ești semnul zodiacal care va căuta cea mai ușoară cale de a trece cu bine prin apocalipsa zombi, și așa vei supraviețui. În loc să distrugi hoardele de zombi sau să încerci să găsești leacul, vei fi preocupat să găsești un adăpost care să se potrivească nevoilor tale și să te țină în siguranță. Cea mai bună opțiune de supraviețuire este securizarea unei fortărețe, care va fi probabil un mall sau un centru comercial. Știi că îți întărești structura cu sisteme ample de apărare, pentru că ultimul lucru de care ai nevoie este o întâlnire cu strigoii putreziți. Scârbos! Ia un Berbec cu tine pentru a face toată treaba murdară înainte de a te bucura de noul tău regat încărcat cu luxul stilului tău de viață preapocaliptic. Dar nu te simți prea confortabil, pentru că s-ar putea să te trezești înconjurat de zombi și încolțit când te aștepți mai puțin.

 

 

Gemeni: Pui capcane 

Distracția va fi cel mai bun mod de a supraviețui unei apocalipse zombi, Gemeni. Și ce mod mai bun de a te distra decât să montezi capcane? Cheia supraviețuirii tale este să-ți folosești răutatea în avantajul tău. În lumea pre-zombificată, s-ar putea să fi fost un adevărat farsor cu glumele și trucurile tale. Din fericire, acest talent te poate ajuta să navighezi într-un sfârșit de lume aparent sumbru. În loc să te lași doborât de apocalipsă, s-ar putea să simți că este misiunea ta personală să profiți de ea, făcând farse zombilor. Capcanele, cum ar fi crearea de momeli în jurul minelor și a gropilor ascunse inteligent, ar fi pe placul tău. Capcana 22 va fi să rămâi deasupra capcanelor tale capcană. Va trebui să fiți foarte atenți să vă amintiți unde ați ascuns totul și să țineți cont de momentul în care trebuie să vă resetați capcanele. În caz contrar, atunci capcanele tale ar putea eșua, sau ai putea fi tu cel care va fi prins în una dintre ele! 

 


Rac: Te aprovizionezi cu provizii


Nu te panica, Rac. Dacă apocalipsa zombi se va întâmpla vreodată, atunci vei fi mai mult decât pregătit. Cea mai bună șansă de supraviețuire va fi să te adăpostești și să-ți faci provizii de toate cele de care ai putea avea nevoie. Supraviețuirea ar începe cu securizarea casei tale pentru a crea un complex perfect, rezistent la zombie. Spre deosebire de Taur, tu vei fi mai mult decât echipat pentru a te descurca cu ce ai și a trăi din orice pământ pe care îl ai în jurul tău. Căutarea hranei, vânătoarea și recoltarea vor fi modalitățile prin care vei supraviețui, mai ales că ești o "Suzy Homemaker" înnăscută. Ai putea chiar să folosești acest timp pentru a încerca în sfârșit rețetele din cărțile tale de bucate sau pentru a te apuca de conserve, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. S-ar putea să nu ai acces la un magazin alimentar, dar știi că vei înființa o grădină comunitară pentru colegii tăi de supraviețuire. În cea mai mare parte, vei fi destul de preocupat să te asiguri că umila ta locuință este în siguranță. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți atenți pe cine lăsați să intre în complexul vostru rezistent la zombie. Decăderea ta ar putea fi să ai încredere în persoana nepotrivită, așa că ai grijă pe cine lași să intre în casa ta.

 


Leu: Începi un cult


Nimeni nu poate nega faptul că ai o influență impresionantă asupra celorlalți, Leu. Prezența ta în lumea pre-apocaliptică te-ar fi putut ajuta să găsești dragostea, să-ți găsești slujba de vis sau să-ți faci prieteni. În lumea post-apocaliptică, carisma ta va fi cheia supraviețuirii tale. Încrederea, căldura și generozitatea ta îi vor atrage pe oamenii supraviețuitori către tine ca moliile către flacără. Supraviețuitorii vă vor admira pentru că veți apărea ca un lider care poate inspira siguranță de sine. La început, s-ar putea să vă apară sindromul impostorului dacă simțiți că acesta este un caz clasic de orb care conduce orbii. Dar, după puțină practică, veți simți că faceți o treabă excelentă în a conduce alți oameni supraviețuitori. Cu toate acestea, ar trebui să te străduiești să rămâi umil pentru a evita să dezvolți un complex de "Lord of the Flies", pentru că te-ai putea transforma cu ușurință într-un lider de cult. În caz contrar, ai putea descoperi că nesăbuința ta ți-ar putea umfla ego-ul, ceea ce ar deveni în cele din urmă căderea ta. Greu este capul care poartă coroana, Leu - chiar și în timpul unei apocalipse zombie.

 


Fecioară: Te îndrepți spre atelier


Lumea s-ar putea să se ducă pe apa sâmbetei, dar asta nu înseamnă că nu te poți descurca, Fecioară. În mijlocul haosului, tu ești cea care încearcă să creeze rime și motive pentru a fi oarecum ordonată. În orice caz, apocalipsa zombi este doar o altă oportunitate pentru tine de a-ți exersa abilitățile organizatorice și capacitatea de restaurare, motiv pentru care vei fi întotdeauna prima care va înființa un laborator sau un atelier. Vei prospera în timpul vremurilor de sfârșit datorită ingeniozității tale, precum și a capacității tale de a intra în hiperconcentrare, de a citi manuale de supraviețuire și de a face invenții MacGyver cu bibelouri din trecut. Vei fi, de asemenea, un om de știință și un medic înnăscut, deoarece Fecioara este semnul zodiacal care guvernează medicina și sănătatea. Deși lucrezi bine sub presiune, toată lumea are un punct de rupere. Dacă un zombi te prinde din urmă, s-ar putea să constați că gândindu-te prea mult la opțiunile tale și analizându-ți prea mult deciziile, vei avea căderea finală. Continuă să ai încredere în tine pentru a lua deciziile corecte, astfel încât să poți supraviețui apocalipsei zombi.

 

Balanță: Te întâlnești cu un zombie

Numai tu ai putea găsi dragostea într-o apocalipsă zombi, Balanță. Deloc surprinzător, ai putea fi singurul semn zodiacal care ar putea depăși sfârșitul lumii dacă ai un iubit alături de tine. Dar, răsturnare de situație, iubitul tău nu va fi uman - cel mai probabil va fi unul dintre zombi! Hei, dacă nu-i poți învinge, alătură-te lor. Cheia supraviețuirii tale va fi dragostea și parteneriatul cu unul dintre strigoi. Să fim sinceri, să te întâlnești cu un zombi ar fi chiar mai bine decât să-ți iei înapoi fosta soție. Ca să nu mai vorbim de faptul că iubitul tău strigoi va dori să te mănânce imediat. Nu, serios! Posibila ta cădere va fi să te îndrăgostești de zombie greșit. La urma urmei, nu vei vrea ca toată chestia cu "mâncatul fețelor unul altuia" să fie luată la propriu în mijlocul sesiunii de sărutări cu iubitul tău zombificat. Așa că, din păcate, trebuie să vă amintiți că nu puteți avea încredere 100% în iubitul vostru strigoi când vine vorba de inima voastră metaforică și literală, dacă vreți să supraviețuiți apocalipsei.

 


Scorpion: Te transformi în Rogue & Lone Wolf (lup singuratic)


În timp ce unii oameni se adună la familiile sau prietenii lor pentru sprijin, tu ai putea fi mai distant atunci când strigoii se ridică pentru a cuceri lumea. Scorpion, cheia ta pentru supraviețuire este capacitatea ta de a fi misterios. Este posibil să tânjești după intimitatea unei companii apropiate, mai ales în timpul apocalipsei zombi. Dar vei ști mai bine decât să o cauți. Lumea post-apocaliptică va fi una singuratică, așa că probabil vei fi mereu în mișcare pentru a evita să te atașezi de oricine sau de orice îți iese în cale. Din fericire, nu vei avea nevoie de nimeni, pentru că natura ta descurcăreață și autosuficientă te va scuti de a fi nevoit vreodată să ceri ajutorul cuiva. Deși rata ta de supraviețuire este probabil cea mai mare dintre semnele zodiacale, s-ar putea să constați că prăbușirea ta este incapacitatea ta de a avea încredere și de a lăsa oamenii să se apropie de tine. Atunci când apare partenerul potrivit, s-ar putea să fie prea târziu pentru tine să te gândești să supraviețuiești alături de cineva, pentru că știi că durerea de a-l pierde te-ar distruge.

 


Săgetător: Îmbrățișezi haosul


Să fim sinceri - ai prospera într-o apocalipsă cu zombi, Săgetătorule. Ai fi primul care s-ar apleca spre nihilismul în toată regula și știi asta. Lumea pre-zombificată este plină de reguli și așteptări limitative. Dar în timpul apocalipsei, nimic nu mai contează. Nu trebuie să muncești, să mergi la școală, să plătești impozite sau să îți faci griji cu privire la ceva cât de cât plictisitor. Tot ce trebuie să faci într-o apocalipsă zombi este să supraviețuiești și să trăiești viața la maxim. Sună exact ceea ce un Săgetător s-a născut să facă. Drept urmare, ai înflori în apocalipsa zombi pentru că ar fi o șansă de a fi complet și total eliberat de responsabilitățile tale. Poți merge oriunde vrei, poți face orice vrei și poți deveni orice vrei. Deoarece există posibilități nelimitate, va trebui să vă faceți griji doar cu privire la faptul că veți fi prea zeloși atunci când trăiți într-o lume fără lege. Singurul moment în care ești cu adevărat în pericol este atunci când uiți de pericol, așa că trebuie să dai dovadă de prudență pentru a reuși în apocalipsa zombi. În afară de asta, ești de aur!

 


Capricorn: Conduci o armată de zombi


Cunoscându-te, apocalipsa zombilor se întâmplă exact când totul era în sfârșit la locul lui! Probabil că erai la apogeul carierei tale chiar în momentul în care strigoii au decis să cucerească lumea. Deși cariera ta s-ar putea să se fi terminat, nu vezi apocalipsa zombi ca pe o pensionare anticipată. Abilitățile care v-au dus în vârful carierei sunt aceleași abilități care vă vor fi de folos atunci când lumea se va sfârși. Nu vei accepta văicărelile și plângeri din partea acestor zombi. În schimb, îi vei aduna și vei conduce o armată de strigoi. Știi că este nevoie de figuri de autoritate în vremuri de criză și tu vei fi primul care va face un pas în față. Cu toate acestea, înstrăinarea aliaților și purtarea de războaie împotriva altor supraviețuitori te-ar putea face să te simți paranoic și singur pe termen lung. Dar, hei, merită dacă nimeni nu ajunge să-ți spună ce să faci.

 


Vărsător: Cauți un leac


În timp ce unele dintre celelalte semne zodiacale vor pleca în căutarea unui leac, tu vei ști cum să creezi leacul, Vărsătorule. Creierul tău nu este doar un aperitiv gustos pentru zombi, ci și cea mai bună șansă de supraviețuire. Neconvenționalul Uranus este conducătorul tău astrologic modern, ceea ce înseamnă că ești înzestrat cu abilitatea de a gândi în afara cutiei. Ingeniozitatea și inovația ta vor deveni modul în care vei supraviețui lumii zombificate. La urma urmei, nu ți-e teamă să faci ceva în numele științei, mai ales dacă asta înseamnă să salvezi omenirea. Deși poți începe cu intenții bune, acest lucru ar putea deveni în cele din urmă căderea ta, dacă nu ești atent. Vei supraviețui apocalipsei zombi atâta timp cât îți păstrezi moralitatea în timp ce cercetezi și experimentezi potențialele leacuri. Nu vă pierdeți umanitatea în procesul științific, punându-vă pe voi înșivă sau pe alți oameni în pericol. Un leac nu va conta dacă lumea nu mai merită să fie salvată.


Pești: Te disociezi de realitate


Apocalipsa zombi este nașpa, dar s-ar putea să nu o vezi așa. Capacitatea ta de a te disocia de realitate și de a te deconecta complet va fi utilă în timpul apocalipsei zombi, deoarece probabil că vei intra în "modul visare" și vei pretinde că nimic nu este de fapt în neregulă. S-ar putea chiar să te apleci spre o speranță iluzorie care îi face pe toți cei din jurul tău să creadă că trăiești în propria ta mică lume. Ca să fiu sincer, apocalipsa vă poate pune capăt tuturor grijilor, deoarece nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la cel mai rău scenariu. De ce? Pentru că trăiești în el! Dacă vrei să-ți sporești șansele de supraviețuire, atunci poate vrei să faci echipă cu o Fecioară condusă. Îi poți reaminti Fecioarei că nu este totul pierdut, în timp ce Fecioara te poate ajuta să fii oarecum realist în ceea ce privește mijloacele tale de supraviețuire. Indiferent de asta, va trebui să fii cu picioarele pe pământ pentru a evita să fii prea distrasă. La urma urmei, nu vrei ca mintea să ți se întoarcă împotriva ta atunci când trebuie să fii concentrat să scapi de o haită de zombi turbați.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel