Cum a trecut Dorian Popa peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat:”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că...” Artistul și-a rupt ambele picioare

Data publicării:

Dorian Popa a dezvăluit cum a trecut peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

Dorian Popa se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cântărețul a trecut prin momente mai puțin plăcute, după ce și-a rupt un picior, chiar la început de an, când a alunecat în curtea casei. Din nefericire, în trecut, Dorian Popa a avut și celălalt picior cu probleme. 

Cum a trecut Dorian Popa peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat

În cadrul unui interviu recent, oferit pentru Viva!, Dorian Popa a dezvăluit cine l-a ajutat în momentele grele. Unul dintre ei este Ovidiu Kurti de la echipa Steaua, iar celălalt este medicul Ion Bogdan Codorean.

„Accidentele se întâmplă. Important este să ne păstrăm calmul, să ținem pieptul înainte și fruntea sus întotdeauna și să mergem înainte. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să trec peste acest episod și de această dată alături de doctorul și bunul meu prieten, doctorul Ion Bogdan Codorean și preparatorul fizic de la Steaua, Ovidiu Kurti, care de fiecare dată au grijă să mă recuperez mai repede și să trec peste momentele acestea nasoale. Pentru că, trebuie să recunosc, este al doilea picior rupt. Mi-am propus să trec peste toate, cât mai repede și cu zâmbetul pe buze. Mă simt foarte bine acum. Piciorul nu este recuperat 100%. Este undeva pe la un 80% recuperat, însă ne vedem de muncă și mergem cu stoicism înainte. Probabil că peste un an, un an și jumătate va fi vindecat aproape 100%.”, a declarat Dorian Popa, pentru sursa menționată mai sus. 

Dorian Popa: „Am slăbit vreo 8 kg după operație”

„Am slăbit vreo 8 kg după operație, am reușit să pun la loc vreo 4 din ele, dar nu despre asta este vorba. Important este că sunt sănătos și că mi-am recuperat mersul. Un lucru de care suntem dependenți efectiv.”, a mai spus artistul. 

Dorian Popa, motivul pentru care nu a fost plecat în nicio vacanță

Dorian Popa recunoaște că nu a reușit să meargă în nicio vacanță și asta pentru că s-a focusat pe carieră, dar și pe afacerile pe care le deține. 

„A fost o vară plină de concerte. Mulțumesc lui Dumnezeu și ne așteptăm la o vară următoare 2024 și mai și. Nu am apucat vacanțe, pentru că cei care își urmăresc visurile au mai puțin timp de vacanțe și trebuie să fim cinstiți… Să nu fim ipocriți, toate țările prin care am plecat și am filmat content, au avut și un gust de vacanță, ca să spun așa. Dar pentru mine cea mai frumoasă vacanță este aceea când pot să mă plimb, dar să și muncesc în același timp.

Slavă Domnului, Hâtz Residence merge și el cu pieptul înainte. Suntem în proces de construire a următoarelor patru case și acum încerc să mai iau un teren de încă două, ca să ne facem 12 căsuțe. Primele șase au fost vândute, iar clienții sunt extrem de fericiți. Chiar ne întâlnim, din când în când, duminica la grătare, ori la ei în curte, ori la mine la piscină. Și, sperăm ca următoarele case din Hâtz Residence să fie și mai plăcut surprinzătoare și să vină cu cu design și mai frumos, pentru că încercăm să facem un upgrade.”, a mai spus Dorian Popa. 

Citește și: Elena Cârstea, de nerecunoscut, la opt luni după ce a suferit un AVC. Cum se simte actrița: „E îngrozitor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel