Cum a trecut Denise Rifai peste încercările vieții: "Eu sunt o privilegiată. Este fabulos să primeşti fără să ceri"

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Denise Rifai
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Denise Rifai

Denise Rifai a vorbit despre cel mai important sprijin pe care îl are în momentul în care are necazuri, probleme în viață.

"Dumnezeu îmi trimite oameni care mă ajută"

 

"Sunt o fată foarte echilibrată şi într-o profundă relaţie cu Dumnezeu, sunt un om bun şi fac bine. Când greşesc, îmi pare rău şi conştientizez şi aleg să îmi cer iertare personal, de fiecare dată. Mulţumesc, de fiecare dată. Mă bucur pentru fiecare chestie pe care o primesc şi, ori de câte ori am necazuri, Dumnezeu mă ajută. Îmi trimite oameni care mă ajută. Eu cred că, dacă suntem bine cu noi, dacă suntem recunoscători pentru tot ceea ce trăim, dacă nu mai judecăm, dacă încercăm să înţelegem de ce unii oameni au luat nişte decizii şi încercăm să fim acolo mult mai profund, nu doar la un nivel aşa superficial, lucrurile se schimbă în bine în tot.

Eu sunt o privilegiată pentru că, ori de câte ori am cerut ceva sau am avut un mare necaz, am avut "n" soluţii la îndemână şi oameni - pentru că Dumnezeu există prin oameni - oameni care mi-au deschis calea şi care m-au ajutat, fără ca eu să cer. Este fabulos să primeşti fără să ceri", a spus Denise Rifai, într-un interviu pentru Spectacola.

"Cred în liberul arbitru, cred într-un destin. Cred că sunt anumite lucruri scrise. Cazul meu concret - nu era nicio șansă, dintr-o studentă la ASE, să ajung în zona asta total diferită. Este un destin, dar în destin intervine liberul arbitru. Tu poţi alege", a mai spus prezentatoarea TV. 

"Eu nu dau întrebări!"

Invitată în platoul Spectacola și DC News, jurnalista a explicat și principiul pe care se bazează formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: invitații nu știu ce vor fi întrebați sau temele abordate. În spate, o întreagă echipă lucrează la documentarea întrebărilor. Nu sunt permise întrebări despre zvonuri sau informații pe surse. Denise are voie să își întrebe invitații doar despre subiecte care au apărut deja în presă și spune că, în acest fel, le dă șansa personalităților să-și spună povestea și propriul adevăr. 

"Sunt invitați care încearcă să afle temele de discuție sau întrebările, iar eu le spun tuturor: Eu nu dau întrebări! Dacă aș fi dat măcar o dată întrebările, s-ar fi aflat și nu aș  mai fi fost eu Denise Rifai"

Citește mai departe>>



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel