Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project de la 104 kilograme la 64. Care este secretul artistului: ”Acum nu mai mi-e poftă de mâncare”

Data actualizării: | Data publicării:
Tudor Ionescu, sursa instagram
Descriere foto: Tudor Ionescu, sursa instagram

Tudor Ionescu, membrul trupei Fly Project, a dezvăluit cum a ajuns să slăbească de la 104 kilograme la 64.

Tudor Ionescu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, iar alături de trupa Fly Project au ajuns în cele mai înalte topuri muzicale. Puțini sunt cei care știu că artistul s-a confruntat o bună perioadă de timp cu kilogramele în plus. Cu toate astea, Tudor Ionescu a reușit să ajungă la 64 de kilograme de la 104. 

Tudor Ionescu a fost infectat cu virusul SARS COV-2. Ce simptome a avut solistul trupei Fly Project: "Am avut noroc"

Invitat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, soțul Anei Ionescu a dezvăluit cum a reușit să slăbească spectaculos. Artistul a mărturisit că a început să slăbească în urmă cu patru ani, însă  la un moment dat a stagnat. De asemenea, acesta a dezvăluit faptul că de un an de zile nu mai mănâncă carne.

”Am inceput de patru ani acest proces de slabire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cat aveam in 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi e pofta de mancare, nu mai mananc nici carne de un an de zile, dar mananc orice altceva. Am incercat o saptamana fără carne, mi-a priit, apoi am incercat un an. Daca toata viata am mancat carne…. Sunt un pofticios. Am mancat pita cu unsoare de curând.”, a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel