Tudor Ionescu a fost infectat cu virusul SARS COV-2. Ce simptome a avut solistul trupei Fly Project: "Am avut noroc"

Data publicării:
Tudor Ionescu, sursa instagram
Descriere foto: Tudor Ionescu, sursa instagram

Tudor Ionescu de la Fly Project a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Artistul a dezvăluit ce simptome a avut și cum a trecut peste.

Din nefericire, Tudor Ionescu a intrat și el în contact cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Artistul a fost testat pozitiv în urmă cu ceva timp, însă din fericire forma pe care a contractat-o a fost una ușoară. Acesta a declarat că fost asimptomatic, însă și-a dat seama că este infectat în urma unui test. Artistul a fost unul din cazurile fericite și a scăpat destul de ușor.

 Din fericire, Tudor Ionescu a fost singurul din familia lui care a fost infectat cu COVID-19. Deși au intrat în contact, soția și fetița lui nu au luat virusul de la el.

„Am avut Covid. Am fost pozitiv, dar fără simptome. Ceilalți membri ai familiei, soția și fetița, nu au luat, deși locuim în aceeași acasă. Am avut noroc”, a declarat Tudor Ionescu, în cadrul unei emisiuni tv.

Chiar dacă virusul nu i-a dat prea multe bătăi de cap, Tudor Ionescu a mărturisit că intenționează să se vaccineze, atât el, cât soția lui. Mai mult decât atât, cei doi și-au programat o vacanță în Amsterdam și nu vor să își asume vreun risc.

„Acum vrem să ne vaccinăm. Vrem să plecăm la Amsterdam. Nu am ieșit nicăieri în ultima perioadă. Mi-e greu să cred că mai există acum, după un an de pandemie, oameni care să spună că nu există Covid“, a mai declarat Tudor Ionescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel