Cum a slăbit Florin Busuioc 20 de kilograme, după infarctul suferit acum cinci ani: „N-am foarte mari restricții, mănânc și carne. Ultima masă e la ora...”

Florin Busuioc, captură video Youtubr/ Vorbește lumea
Descriere foto: Florin Busuioc, captură video Youtubr/ Vorbește lumea

Florin Busuioc a dezvăluit cum a reușit să scape de de kilogramele în plus,  după infarctul suferit acum cinci ani.

Chiar dacă acum pare că se menține într-o formă fizică perfectă, la cei 61 de ani pe care îi are, Florin Busuioc a fost afectat în trecut de niște probleme de sănătate foarte grave. Din fericire, Busu a reușit să treacă cu bine peste acea cumpănă, însă a fost nevoit să dea cât mai repede jos câteva kilograme în plus, dar și să-și schimbe total stilul de viață. Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor la început, celebrul meteorolog se mândrește acum cu rezultate remarcabile, dar și cu o dietă bine pusă la punct.

Cum a slăbit Florin Busuioc 20 de kilograme, după infarctul suferit acum cinci ani

Florin Busuioc recunoaște că nu prea mai face mișcare, deoarece doamna la care merge pentru modelarea corporală și care îi este și nutriționist, i-a recomandat o pauză. 

„Am slăbit chiar 20 de kilograme și mai am de slăbit 10 kilograme. Deocamdată, mai stau puțin cu mișcarea pentru că doamna cu care fac eu modelare corporală și care e și nutriționista mea mi-a zis că trebuie să mai stăm un pic cu mișcarea. Când o să fie cazul, peste câteva luni, o să încep și mișcarea”, a declarat Florin Busuioc, pentru VIVA!

Florin Busuioc:„Fastingul ăsta pe care-l fac m-a ajutat foarte tare să slăbesc”

Busu a mărturisit că nu are mari restricții în ceea ce privește alimentația, însă mănâncă foarte puțin, iar ultima masă este la ora 17:00. 

„Nu, nu mi-a fost greu deloc, ba chiar aș zice că n-am niciun fel de problemă cu slăbitul acesta. N-am foarte mari restricții, să știți că mănânc și carne, legume multe, brânză, iaurt, ouă, mănânc cam orice, nu am restricții foarte mari, dar mănânc mult mai puțin și ultima masă pe ziua respectivă este la ora 17:00, iar până a doua zi, pe la prânz, nu mai mănânc nimic și, atunci, sigur că fastingul ăsta pe care-l fac m-a ajutat foarte tare să slăbesc.”, a mai spus celebrul meteorolog. 

Ce spune Florin Busuioc despre debutul său în televiziune

Florin Busuioc recunoaște că nu s-a văzut niciodată lucrând în televiziune, mai ales pe vremea când era actor la teatru. 

„Când eram actor la teatru, nu m-am văzut niciodată în televiziune. Întâmplarea a făcut că eu am început televiziunea cu film. O comedie țăcănită, la TVR. Și de acolo, regizorul și producătoarea filmului m-au remarcat și mi-au propus să facem Tip Top Minitop și de acolo am pornit cu televiziunea. După aceea, am venit la PRO TV. La început, am făcut dublaje de desene animate, apoi voice-over la toate emisiunile concurs și, mai apoi, am apărut și pe post, la Bingo, după aceea la Vremea, la Radu Anton Roman. A fost și emisiunea care mie mi-a plăcut foarte tare și mă întreabă toată lumea de ea: „România, jos pălăria'.”, a spus Busu. 

Florin Busuioc, despre vacanțele în copilărie

„Vacanțele în copilărie sunt legate de satul Șoimărești, în care trăia bunica mea – mama mamei mele, la care mergeam de pe la 4 ani și am petrecut cele mai frumoase clipe ale vacanțelor mele în satul acela, cu prietenii făcuți acolo, cu prundul, mlada – este o pădure de copaci foarte tineri, cu arinii de pe malul apei. Pe acolo curge râul Moldova, care avea vreo 8 brațe în zona satului Soimărești și, atunci când venea apa mare, era mai mare decât Dunărea. Cele mai frumoase amintiri le am de acolo.”, a povestit Busu, pentru sursa citată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 aug 2023, 07:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience