Ce mănâncă Carmen Brumă în zilele în care e pe fugă: „Asta consum atunci când e posibil să am o singură masă”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Carmen Brumă
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Carmen Brumă

Carmen Brumă a dezvăluit pe rețelele sociale ce mănâncă atunci când a pe fugă și știe că e posibil să aibă o singură masă.

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, Carmen Brumă, cunoscută pentru stilul său de viață sănătos, a dezvăluit ce mănâncă în zilele în care e pe fugă și e posibil să aibă doar o singură masă.

Nutriționista a descris combinația alimentară pe care o preferă în zilele agitate. Această combinație include iaurt grecesc (20 g proteine în cantitatea din bol), 2 cupe de colagen (16 g proteine), 1 cupă de pudră proteică din zer (20 g proteine) și 1 cupă de albumină (pudră din albuș cu aromă de vanilie, 10 g proteine).

„În zilele când sunt pe fugă și știu că e posibil să mănânc o singură masă (nu e ideal, evit de obicei), asta e combinația care îmi asigură aproape 70 g proteine: iaurt grecesc (20 g în cantitatea din bol), 2 cupe colagen (16 g proteine), 1 cupă pudră proteică din zer (20 g proteine), 1 cupă albumină (pudră din albuș cu aromă de vanilie) 10 g proteine”, a scris Carmen Brumă pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

„Există multe studii în ultima vreme care arată că putem absorbi și utiliza mai mult de 20-30 g de proteine dintr-o masă”

În contextul unui stil de viață agitat, Carmen Brumă evidențiază importanța unei alimentații echilibrate și bogate în proteine.

„Există multe studii în ultima vreme care arată că putem absorbi și utiliza mai mult de 20-30 g de proteine dintr-o masă (acum ceva vreme se mergea pe ideea că mai mult de 30 g proteina per masă sunt degeaba ingerate pentru că nu pot fi folosite)”, a scris Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Top 3 alimente care te ajută să combați inflamația din corp

Carmen Brumă a dezvăluit topul celor trei alimente care te ajută să combați inflamația cronică din organism. Peștele gras se află în fruntea listei datorită conținutului său bogat în acizi grași Omega 3, cunoscuți pentru proprietățile lor antiinflamatorii. Consumul regulat de pește gras, precum somon, ton sau macrou, poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare și la reducerea nivelului de proteina C reactivă, un marker al inflamației generale din corp.

Totodată, potrivit specialistei, afinele benefice pentru conținutul lor ridicat de antocianine, antioxidanți care au un puternic efect antiinflamator. Acești compuși benefici se regăsesc și în alte fructe de pădure, precum zmeură, coacăze, fragi și mure.

Ultimul aliment recomandat de Carmen Brumă este ardeiul gras, bogat în antioxidanți precum acidul sinaptic și acidul ferulic.

„Peștele gras pentru conținutul de acizi grași Omega 3 care au rol antiinflamator, care previn bolile cardiovasculare și scad proteina C reactivă, un marker al inflamației generale din corp. Poți alege între somon, ton, macrou, hering, sardine sau pești mai de pe la noi, cum ar fi scrumbia sau crapul.

Afinele, pentru conținutul de antocianine care dau culoare fructelor și au puternic caracter antiinflamator. Acești antioxidanți îi găsiți și în zmeură, coacăze, fragi și mure.

Ardeiul gras conține o mulțime de antioxidanți cu rol antiinflamator, dintre care se remarcă acidul sinaptic și acidul ferulic. Excesul de kilograme întreține inflamația cronică din corp”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel