Cum a scăpat Gina Pistol de celulită, la două luni de la naștere. Vedeta a dezvăluit rutina sa de îngrijire

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cum a reușit să scape de celulită, după ce a născut, dar și care este rutina sa de îngrijire.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară. Prezentatoarea TV se dedică în totalitate micuței Josephine, însă nu uită să aibă grijă nici de ea. Vedeta a acumulat câteva kilograme în plus, în sarcină, dar s-a confruntat și cu celulita, de care a reușit să scape cu brio. 

Acum, Gina Pistol s-a hotărât să le dezvăluie și fanelor cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și de celulită. Prezentatoarea TV le-a spus femeilor care o urmăresc că îngrijirea și hidratarea sunt două aspecte ce nu trebuie neglijate după sarcină.

”Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere. Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, iubita lui Smiley le-a mărturisit doamnelor și domnișoarelor că  folosește o cremă pentru estomparea celulitei, dar  le-a îndemnat pe acestea să facă mult sport, să urmeze o dietă echilibrată și, cel mai important, să bea multă apă.

”Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus ca lasa un miros placut pe piele). Folosind crema în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze. Trebuie avut în vedere, însă, că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dieta echilibrata si multa apa.”, a mai adăugat iubita lui Smiley.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel