Cum a rămas Smiley fără carnetul de conducere: „Polița mă dă mereu exemplu negativ. Nu am povestit asta”

Data actualizării: | Data publicării:
smiley, captură video Youtube, Radu Țibulcă
Descriere foto: smiley, captură video Youtube, Radu Țibulcă

Smiley a făcut dezvăluiri din perioada în care a rămas fără carnetul de conducere.

Anul trecut, Smiley a rămas fără permisul de conducere, din cauza vitezei înregistrate de autorități. Chiar dacă la vremea aceea artistul făcuse doar anunțul, fără să ofere detalii sau circumstanțele în care s-a produs acest lucru, invitat în cadrul unui podcast, solistul a dezvăluit cu ce viteză mergea, dar și care era limita legală în momentul în care a fost oprit de polițiști. 

„Dacă vreți să vă povestesc despre asta, pentru că nu știu dacă am povestit, eram în drum spre Deltă, unde mă așteptau fetele, eu avusesem un concert înainte. Eram singur în mașină și treceam pe un drum care trecea prin Tulcea. Pe acolo sunt niște drumuri drepte, unde nu există decât păpușoi, acolo am fost prins. Vorbeam cu fratele meu la telefon, eram pe speaker. Nu eram în viteză mare sau într-o localitate, avem 100 km/h. La intrarea în Tulcea era un filtru de poliție, eu nu știam de ce m-au oprit. Pe un drum drept, seara, la 23:00.”, a declarat Smiley, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: Cristi Mitrea îl face praf pe Zanni: „Nimeni nu are vocabularul ăsta josnic, caracterul lui”. Cum îi sare în apărare TJ Miles

Nu știa că a depășit viteza permisă

Astfel, din cauza faptului că era conectat la dialogul pe care-l purta cu fratele său, dar și din cauza împrejurimilor care-i indicau faptul că nu ar fi vorba despre o localitate acolo, Smiley spune că nu s-a gândit în niciun minut la faptul că viteza sa ar putea fi una prea mare. Astfel, oprit de polițiști, acesta era convins de faptul că este vorba doar despre un control de rutină. 

„Le-am dat permisul și nici nu mă gândeam că am depășit viteza. Mă gândeam că am depășit-o cu 10 km/h, limita era 50 km/h, m-a întrebat dacă nu am văzut indicatorul. Sigur mi-a arătat în bord, dar eu dacă vorbeam cu fratele meu la telefon, nu am fost atent. Nu eram nici în localitate, m-a mai luat o dată radarul pe autostradă pentru că avem 140 km/h, am luat amendă atunci. Polița mă dă mereu exemplu negativ, din păcate.”, a continuat acesta.

VEZI și: TĂTUȚU' se întoarce! Filmările pentru un nou serial vor începe în curând. Surpriza de proporții pentru fanii serialului Clanul

Nu a tratat acest lucru drept o tragedie

Cu toate acestea, Smiley spune că nu a privit deloc acest lucru drept o tragedie, întrucât artistul mărturisește că oricum condusul nu este pasiunea sa cea mai mare. 

„Cam așa a fost povestea cu carnetul, am zis că am greșit, mie oricum nu-mi place să conduc, mi-a făcut un bine. Eu nu prea mă cert cu lumea în general, în viață, cred că orice se poate rezolva prin comunicare, e importantă. În general nu sunt certăreț și nici nu umblu cu oameni dubioși, am un cerc de prieteni restrâns, cam aceeași de mulți ani. Muncesc mult, nu am timp de distracții prea multe, plus că ele s-au schimbat între timp, nu mai e aceeași poveste.”, a dezvăluit Smiley.

VEZI și: Socata, băutura copilăriei, beneficii uimitoare pentru sănătate. Susține sistemul imunitar, ne apără de mai multe afecțiuni și elimină apa din țesut



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel