Cristi Mitrea îl face praf pe Zanni: „Nimeni nu are vocabularul ăsta josnic, caracterul lui”. Cum îi sare în apărare TJ Miles

Data actualizării: | Data publicării:
Cristi Mitrea, Zanni, captură video Catalin Maruta
Descriere foto: Cristi Mitrea, Zanni, captură video Catalin Maruta

TJ Miles i-a luat apărarea fostului său coleg de trib, după ce acesta a fost desființat în direct de Cristi Mitrea. 

TJ Miles a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, după ce a părăsit competiția Survivor All Stars, pierzând duelul în favoarea lui Zanni. La un moment dat însă, conversația a luat o întorsătură neașteptată, iar Cristi Mitrea s-a enervat la culme, după ce a văzut câteva imagini în care Zanni vorbea urât la adresa colegilor săi de tabără. Atunci, acesta nu a mai ezitat nicio clipă și i-a aruncat acestuia mai multe replici dure, moment în care TJ Miles a simțit nevoia să intervină. 

„Oribil. Nu ai cum să te exprimi așa, să vorbești așa cu oamenii ăia, nu te-a atacat nimeni, nu ți-a dat nimeni cu cuțitele în cap, nimeni nu-l jignește, nimeni nu are vocabularul ăsta josnic, nu ai voie să ajungi așa de jos. Nimeni nu-l jignește așa, nimeni nu are caracterul ăsta.”, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Se știa că Zanni are niște traume din trecut, cred că a evoluat.”, a intervenit TJ Miles.

„E mult, știți câți oameni cu traume sunt? Milioane de oameni au traume, asta nu scuză caracterul.”, a continuat Cristi Mitrea. 

Citește și: După ce mama Geta a pus la îndoială în direct relația lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu a luat foc! „Unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură..”

TJ Miles, despre comportamentul lui Zanni

În ciuda lucrurilor pe care le spune Cristi Mitrea, TJ Miles consideră că fostul său coleg de tabără a evoluat foarte mult, față de cum era în trecut, și că acesta se află pe drumul cel bun. Totodată, TJ spune că comportamentul acestuia este unul cât se pate de justificat, ținând cont de traumele suferite de el în trecut.

„Eu am avut mai multe conversații cu Zanni în junglă, are nevoie de timp, are nevoie de o șansă. Eu m-am uitat la el ca la un frate mai mic, care încă greșește, nu vreau să zic ce face corect sau incorent. Sunt imparțial, pentru că s-a terminat competiția, nu sunt aici să iau lucrurile personal, am și trecut peste, am mers mai departe, sunt ok cu el. Nu pot să judec că el vorbește într-un fel sau că Andrei face asta, Andrei vorbește cel mai mult, așa sunt oamenii. Trebuie să înțelegem că el are nevoie de timp, dar are dreptate ce zice Mitrea. El înainte de Survivor nu era cunoscut, Survivor i-a dat o șansă, el este loial acestei competiții. Dacă te uiți la toate chestiile care s-au întâmplat în viața lui...”, a mai dezvăluit TJ.

Citește și: Val de reacții negative la Survivor All Stars, după eliminarea lui TJ Miles. Fanii sunt revoltați: „Ce caută Sorin și Ciobanu acolo?”

Cristi Mitra nu-i găsește scuze lui Zanni

Cu toate acestea, Cristi Mitrea nu-i găsește niciun fel de scuză lui Zanni, acesta considerând faptul că ar fi trebuit să evolueze până în prezent, lucru care, din perspectiva sa, nu s-a întâmplat. 

„Trebuie să evoluezi și să faci ceva mai bun din ce ai avut tu.”, a susținut Cristi Mitrea.

„Eu cred că asta e dorința lui. Cu toții trecem prin greutăți. E mai greu decât la noi, are traume, într-o zi trebuie să o facă, asta e adevărul (n.r. trebuie să mergi mai departe).”, a completat TJ Miles.

VEZI și: Andrei Ciobanu și Zanni și-au aruncat replici dure la Survivor All Stars. A început bătălia pentru premiul cel mare: „Tu nu ai dreptul să vorbești”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel