Cum a petrecut Leonard Doroftei Revelionul în Canada. Dezvăluirile sportivului: „Mi-a fost așa de rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Leonard Doroftei și soția lui, sursa foto Facebook
Descriere foto: Leonard Doroftei și soția lui, sursa foto Facebook

Leonard Droftei a dezvăluit cum a petrecut Revelionul în Canada. Sportivul s-a stabilit din 2019 peste hotare.

Leonard Doroftei s-a stabilit în Canada de doi ani de zile și duce o viață de vis alături de familie. Fostul pugilist este mai fericit ca niciodată deoarece acum locuiește alături de toți copiii lui și se poate bucura de realizările lor.  Leonard Doroftei are doi băieți și o fată și toți trei și-au ales bine drumul în viață. În timp ce băiatul cel mai mare este un afacerist de succes în Canada în domeniul imobiliarelor, cel mijlociu a terminat Facultatea de Fizică, în Măgurele, iar fiica visează să ajungă medic. 

Leonard Doroftei și-a deschis propria sală de box, după ce sala unde lucra s-a închis din cauza pandemiei.

 

„Trebuia să fac ceva, așa că un prieten mi-a oferit sala lui privată de aici. Nu e foarte mare, dar am planuri să mă extind, să fac una mai mare, care să aibă și un ring. Fac ce-mi place, sunt antrenor, deocamdată „private coach” (n.r. – antrenor personal), cum se spune aici.

Am vreo 50-60 de elevi, de toate vârstele. Chiar m-am îndrăgostit de acest loc, mai ales că aici lucrează și foarte mulți români și mi-e mai ușor”, a mărturisit Leonard Doroftei pentru GSP.

 

Deși a plecat peste hotare, Leonard Doroftei nu a uitat de tradițiile românești, astfel că a tăiat porcul alături de un alt fost mare campion de box, Adrian Diaconu, care îi este vecin.

„M-am redescoperit aici, în Canada. Am slăbit 20 de kilograme numai din mișcare! Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin.

Înainte de Crăciun m-a invitat Adi Diaconu, fostul campion mondial, la o tăiere de porc, așa, pe stil românesc, la o fermă din zonă. Eu nu m-am băgat la sacrificiu, că n-aș putea să fac asta, m-am dus doar ca martor la nenorocire. Păstrăm obiceiurile de acasă, am băgat frica în canadieni!”, a declarat Leonard Doroftei pentru sursa citată.

 

El a petrecut Revelionul alături de soția sa, Monica și de cei 3 copii ai cuplului și s-au delectat cu preparate tradiționale.

 

„Păi unde e mai bine ca-n familie? Nicăieri! Toate preparatele au fost ca la mama acasă, pregătite de soția Monica . Am stat cu copiii iar la miezul nopții am desfăcut o sticlă cu șampanie. A fost un Revelion cât se poate de liniștit.

După Revelionul ăsta mi-a fost așa de rău, încât dacă as avea acum o oală cu sarmale aș da-o gata imediat”, a recunoscut „Moșul”, conform ProSport.

Citește și: Adrian Năstase, în doliu. Fostul premier trece prin momente dificile, chiar la începutul anului 2022

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel