Cum a luat Ramona Olaru primul interviu din carieră. Dani Oțil a dat-o de gol: „În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Olaru, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru, sursa foto Instagram

Ramona Olaru, asistenta la Neața cu Răzvan Dani are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a locuit la fermă, iar părinții ei au avut posibilități financiare destul de reduse. 

Ramona Olaru s-a făcut rapid plăcută de publicul larg în cadrul emisiunii de la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a venit în locul Flaviei Mihășan și s-a acomodat rapid în emisiunea matinalilor. 


Ramona Olaru a prezentat înainte emisiunea „Prietenii de la 11” tot de la Antena 1. Primul interviu pe care Ramona Olaru l-a dat pentru a intra în lumea televiziunii a fost în urmă cu opt ani de zile. Aceasta i-a cucerit pe toți cu simțul umorului dar și cu naturalețea cu care s-a prezentat încă din primele clipe. 


Dani Oțil a fost cel care și-a adus aminte de Ramona Olaru la primul ei interviu din urmă cu opt ani de zile.


„A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut”, a spus Dani Oțil, la Neața cu Răzvan și Dani.


Ramona Olaru este acum și co-prezentatoarea show-ului „Splash! Vedete la apă”. Aceasta a vorbit deschis despre perioada copilăriei, petrecută la țară. Vedeta a trăit mulți ani într-o fermă și a cunoscut și munca grea. 


„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a declarat Ramona Olaru pentru VIVA!

 

Citește și: Monica Gabor s-ar fi împăcat cu Mr. Pink. INDICIUL care o dă de gol pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel