Monica Gabor s-ar fi împăcat cu Mr. Pink. INDICIUL care o dă de gol pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Gabor s-a întors în America și a avut parte de o revedere emoționantă. Cu cine s-a fotografiat vedeta?

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit a uimit pe toată lumea. Zvonurile au fost ulterior confirmate chiar de cel care a sprijinit-o pe frumoasa vedetă să plece în Statele Unite ale Americii, milionarul Paul Mantea. 


Monica Gabor a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe Instagram și a plecat la sora ei în Dubai.


„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro


Pentru o perioadă bună de timp, Monica Gabor a fost plecată împreună cu fiica ei, în Dubai, acolo unde sora ei este stabilită de mai mulți ani. Fanii se întrebau dacă aceasta se va mai întoarce în America sau dacă despărțirea de Mr. Pink este una definitivă. 


Iată că răspunsul nu a întârziat să apară, iar Monica Gabor s-a afișat pe rețelele de socializare alături de fiul lui Mr. Pink cu care aceasta a avut mereu o relație foarte apropiată. 


Fanii au înțeles imediat că șansele ca Monica Gabor să se fi împăcat cu Mr. Pink sunt foarte mari. 


„Atât de fericită să-l văd pe Antony”, a scris Monica Gabor în dreptul imaginii în care apare alături de fiul lui Mr. Pink. 

 


Irinel Columbeanu a susținut mereu că cei doi se vor împăca: O furtună într-un pahar de apă


„Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.


Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel