Cum a început povestea de iubire dintre Feli și logodnicul ei: „Eu l-am cerut de soţ prima”

Data publicării:
Feli și logodnicul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Feli și logodnicul ei, sursa foto Instagram

Feli trăiește o frumoasă poveste de iubire. Chiar dacă preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, își aduce aminte cu drag de primul dialog cu cel care avea să îi devină soț. 

Feli este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă preferă să fie discretă în ceea ce privește viața ei privată, aceasta nu se poate abține atunci când vine vorba de fiica ei Nora Luna. Are doar cuvinte frumoase despre rolul de mămică, care îi vine de minune. 


Cu vocea și naturalețea ei, Feli a cucerit milioane de oameni, așa cum l-a cucerit și pe soțul ei. 


Feli a vorbit despre primul dialog pe care l-a avut cu cel care avea să devină marea ei iubire: 


„Merge toată lumea la bar. Bei şi tu cu noi un shot?“, iar eu am răspuns „Nu, că eu nu beau. Mai ales înainte de concert.“ După care m-am trezit că, totuşi, am ciocnit un shot cu el şi prietenii lui. Romantic dialog, aşa e? Haha! Îmi amintesc că de prima dată a fost aşa prietenos şi respectuos. Apoi, mai târziu, când am devenit iubiţi şi am văzut că îmi deschide portiera o dată, de două ori, m-am gândit că o face ca să mă impresioneze. Acest gest există încă şi după aproape patru ani”, a spus Feli pentru OK! Magazine


Relația lor a evoluat foarte rapid. În doar câteva luni aveau să afle că vor deveni părinți. Feli nu își dorește o nuntă mare ci doar o petrecere restrânsă prin care să celebreze iubirea care îi leagă. Aceasta a mărturisit că ea a fost cea care l-a cerut pe iubitul ei în căsătorie. 


„Nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Ne-am cunoscut pe 16 septembrie, am clipit de două ori şi în aprilie aflam că vom fi părinţi.


Cred că nimeni nu a mai vrut să facă pregătiri în perioada de pandemie. Eu l-am cerut de soţ prima. Apoi şi el pe mine. Nunta va fi doar un party prin care să ne celebrăm iubirea alături de prieteni şi familie. Iar eu intenţionez să fiu o mireasă desculţă”, a adăugat artista. 

 

Citește și: Ana Morodan a fost cerută în căsătorie de Killa Fonic. Cât timp a durat relația celor doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel