Ana Morodan a fost cerută în căsătorie de Killa Fonic. Cât timp a durat relația celor doi

Data publicării:
Ana Morodan. Killa Fonic, colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan. Killa Fonic, colaj/ foto Instagram

Ana Morodan a făcut declarații șoc despre relația ei amoroasă cu Killa Fonic. 

Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă. Vedeta a fost cea care a dezvăluit marele secret. De ce au ținut totul ascuns și cât de serioasă a fost relația?


Chiar dacă preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, Ana Morodan a făcut o dezvăluire șoc în emisiunea lui Cătălin Măruță. Invitată la rubrica „Sosurilor iuți”, vedeta a dezvăluit că a avut o relație cu celebrul artist, ba mai mult a fost cerută și în căsătorie de către acesta. Chiar dacă există o diferență de vârstă între cei doi, Ana Morodan (36) și Killa Fonic (32) s-au înțeles de minune și au fost doar la un pas de a ajunge în fața altarului. 


”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana în emisiunea „La Măruță”. 


Ana Morodan susține că nu vrea să se căsătorească, doar dacă va divorța prințul Harry: „Dacă divorțează Harry de Meghan, să mă anunți”, a dezvăluit vedeta în spirit de glumă. 


Frumoasa Ana Morodan a mărturisit că este curtată de 5 bărbați. Iar pentru ea cel mai important aspect este inteligența, mai mult despre aspectul fizic. Vedeta a vorbit deschis despre situația ei amoroasă. 


„Am vreo 4-5 admiratori. Este totul perfect, ating toate vârstele. Cred că n-aș merge până acolo să zic că-s atât de dorită, pentru că eu-mi aleg bărbații, nu ei pe mine. Prefer să fie mai scund decât mine. Nu sunt o femeie fatală, dar mă distrez, e fain să fii Ana Morodan, cred că și lor le place. ( ...) Sunt sapiosexuală. Dacă nu este mai deștept decât mine, nu putem discuta. Nu mă interesează cum arată, nu am nicio tipologie de bărbat. Trebuie să știe să-mi cucerească mintea, lucru care e foarte greu, de aia am 4. Mie-mi place de viața mea și de toți bărbații mei. Îi iubesc pe toți la fel, în funcție de cadouri. N-au nicio treabă, e unul singur acolo...”, a spus Ana Morodan la o emisiune tv.

 

Citește și: Anamaria Prodan, motivul pentru care nu se mai afișează cu Laurențiu Reghecampf: „Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel