Iulia Sabbagh, după zece ani de relație cu soțul ei: Chiar și acum apar răutăți și vreau să clarific un aspect foarte important

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Iulia și Christian Sabbagh, arhivă personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Iulia și Christian Sabbagh, arhivă personală

Iulia Sabbagh a fost invitata Rominei Băluță în emisiunea Oracolul Vedetelor, unde a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul ei, Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh și Iulia formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 10 ani, iar din rodul iubii lor s-au născut doi copii minunați, Anais și Chestian Jr. Invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, Iulia Sabbagh ne-a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul ei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Iulia și Christian Sabbagh

Christian Sabbagh și Iulia s-a cunoscut în Istanbul. Pe atunci, frumoasa soție a jurnalistului locuia în Spania și nu avea cunoștință despre statutul de vedetă al lui Christian. Cu toate că jurnalistul era obișnuit ca admiratoarele să îi ceară autografe, Iulia nu a făcut-o, ceea ce l-a atras și mai mult. În ciuda distanței, cei doi au păstrat legătura. Ulterior, pentru că au realizat că relațiile nu funcționează la distanță, au decis în de comun acord ca Iulia să se mute în România.

„Au fost invidii, răutăți, dar am trecut peste. Începutul a fost unul foarte frumos. L-am cunoscut la Istanbul. Eu locuiam în Spania pe atunci și nu știam că el este vedetă în România, fapt ce l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de mine, pentru că el era obișnuit ca femeile să sară pe el, să-i ceară autografe. Eu nu am fost impresionată de acest aspect. L-am plăcut, m-a plăcut. Ne-am oferit numerele de telefon. Eu mi-am continuat viața mea în Spania, iar el s-a întors în România. Și-a continuat acțiunile.

Ulterior, când am ajuns în România, îmi povesteau polițiștii cu care lucra că deja nu mai era atent la acțiunile pe care le făcea pe unde mergea și că era tot timpul cu gândul la mine, că l-am fermecat. Ulterior, pentru că relațiile nu merg la distanță, am decis de comun acord ca eu să mă mut în România. Și așa a început povestea noastră”, a mărturisit Iulia Sabbagh, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Citește și: Christian și Iulia Sabbagh, poveste de dragoste cu năbădăi. Ce provocări au întâmpinat cei doi în relație: „Au încercat sub orice formă să ne despartă”/ EXCLUSIV

„Atunci când l-am cunoscut, soțul meu era divorțat de 2 ani de zile, adică n-am despărțit pe nimeni”

Iulia Sabbagh a ținut să precizeze că deși există răutăți chiar și după 10 ani de căsătorie, când l-a cunoscut, Christian era divorțat de 2 ani. Ea a subliniat că are o relație frumoasă de prietenie cu fostele soții ale jurnalistului. Mai mult, a precizat că nu există nicio competiție între copiii lor și ceilalți doi copii ai jurnalistului, iar totul decurge așa cum ar trebui.

„Vreau să aprofundez acest aspect, pentru că în online, chiar și acum după 10 ani de la căsătorie apar răutăți și vreau să clarific acest aspect. Atunci când l-am cunoscut, soțul meu era divorțat de 2 ani de zile, adică n-am despărțit pe nimeni. Am o relație foarte frumoasă, chiar de prietenie, cu fostele soții, atât cu prima, cât și cu a doua. Jasmine (n.r. fiica cea mare a lui Christian Sabbagh) vine la mine, o ajut în evoluția ei, pentru că este adoloescentă și probabil un sfat de la mine este important pentru ea. Nu este vreo competiție între copiii mei și ceilalți copii, adică totul este perfect și așa cum ar trebui să decurgă lucrurile”, a spus Iulia Sabbagh, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel