Christian și Iulia Sabbagh, poveste de dragoste cu năbădăi. Ce provocări au întâmpinat cei doi în relație: „Au încercat sub orice formă să ne despartă”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Iulia Sabbagh a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre relația pe care o are cu soțul său, Christian Sabbagh, dar și ce provocări au întâmpinat de-a lungul căsniciei. 

Iulia și Christian Sabbagh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii minunați, de care sunt tare mândri. În exclusivitate pentru Spectacola, Iulia Sabbagh a vorbit despre provocările pe care ea și soțul său le-au întâmpinat de-a lungul relației. 

Christian și Iulia Sabbagh, poveste de dragoste cu năbădăi

Iulia Sabbagh recunoaște că nu vede iubirea ca în filmele de dragoste. Cu toate astea, soția lui Christian Sabbagh a trecut peste toate obstacolele și răutățile, pentru a rămâne în continuare lângă omul pe care îl iubește necondiționat. Iulia a mărturisit că, de-a lungul timpului, au existat multe persoane care i-au vrut răul familiei sale, însă iubirea dintre ea și soțul ei a fost mai mare, astfel că nu s-au lăsat afectați de toate răutățile celor din jur. 

”Iubirea nu este așa ca în poveștile cu prinți și prințese, care trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Iubirea înseamnă să nu ceri nimic în schimbul a ceea ce oferi. Pot spune chiar că, uneori, iubirea înseamnă suferință, iar oamenii fug de suferință. Tocmai de aceea, rata divorțurilor este foarte mare în ziua de azi. Dar să nu vorbim despre divorț azi, ci despre iubire.

În relația cu soțul meu nu a fost totul minunat de la început și nu am avut o poveste de dragoste ca în filme. Am avut parte de multe răutăți în jurul nostru, de oameni care nu ne-au vrut împreună, care au încercat sub orice formă să ne despartă, să ne facă rău, dar pe noi nu ne-a afectat acest lucru, drept dovadă, astăzi avem doi copii minunați, o familie frumoasă. Dacă m-ai întreba care ar fi singurul motiv pentru care stau cu Christian Sabbagh, nu aș avea ce să-ți zic, pentru că e o chestie ce ține de sentimente, asta simt.  Din punctul meu de vedere, iubirea nu este despre cuceriri, cadouri, atenții, ci despre ceea ce simți. Chiar dacă a fost o relație cu multe provocări, nici măcar oamenilor care s-au opus nu le-am vrut răul și i-am lăsat în voia Domnului. Doar Dumnezeu ne poate judeca și tot El este cel care poate să facă dreptate. ”, a spus Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Iulia Sabbagh: „Când iubești, treci peste orice obstacol”

Iulia și Christian Sabbagh sunt foarte implicați în creșterea copiilor săi, motiv pentru care, nu mai au timp de momentele romantice dintre ei doi. Cu toate astea, ei știu cât de mult se iubesc și prin câte au trecut împreună, pentru a avea o familie atât de frumoasă. 

”După ce au apărut copii, nu mai pot spune că este romantismul în floare, pentru că, după o zi de terapii, după programul Anaisei, grădiniță, meditații, pian, nu mai ai timp de romantism. Nu sunt o persoana foarte romantică, dar eu trec peste orice problemă, pentru că îl iubesc pe soțul meu, iar el mă iubește la fel de mult. Când iubești, treci peste orice obstacol. Nu m-am gândit niciodată să renunț la partenerul meu, atunci când mi-a fost greu. Din contră, am făcut tot posibilul ca să ne fie bine. Dacă ar fi să o iau de la început, tot pe el l-aș alege. ”, ne-a mai spus soția lui Christian Sabbagh.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel