Cum a făcut-o Gheorghe Turda pe Elena Ceaușescu să plângă. Dezvăluirile artistului: "Mi-a fost tare frică"

Data publicării:
Gheorghe Turda, foto Instagram
Descriere foto: Gheorghe Turda, foto Instagram

Gheorghe Turda a dezvăluit cum a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Elena Ceaușescu.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. La 73 de ani, acesta se poate lăuda cu o carieră de succes și a stat la masă cu importanți oameni politici, inclusiv liderul comunist Nicolae Ceaușescu.

Recent, Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri neștiute din trecut, din perioada în care a făcut-o să plângă pe Elena Ceaușescu la petrecerea de aniversare a 60 de ani a soțului ei. Aceasta a fost profund impresionată de vocea artistului, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi.

„Am fost invitat la ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu, când a împlinit 60 de ani, a fost un eveniment la Romexpo. M-am dus îmbrăcat nu în costum de muzică populară, ci în frac, așa era eticheta. Elena Ceaușescu m-a pus atunci să cânt romanța ”A venit aseară mama”, cu versuri emoționante:

A venit aseară mama, din sătucu-i de departe,/ Ca să-și vadă pe feciorul, astăzi domn cu multă carte/, A bătut sfios la ușă, grabnic i-am ieșit în prag/, Mi s-a umezit privirea, de iubire și de drag!”. A avut o răbdare de fier, a ascultat toate cele 16 strofe și plângea. Și-a certat și fiul preferat, pe Nicușor, pe motiv că acesta a vrut să întrerupă momentul artistic, care i s-a părut cam trist.

 

Iulia Albu, declarații surprinzătoarea despre actualul partener: "După prima întâlnire am zis că nu vreau să-l mai văd"

 

I-a zis . Mi-a fost tare frică, dacă greșeam vreun vers riscam ca Elena Ceaușescu să mă scoată din toate spectacolele, să nu mai apar nici la televizor, așa se întâmpla pe atunci cu toți marii artiști”, a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel