Cum a descoperit Cătălin Botezatu că are CANCER la colon: I-am spus că simt înțepături în dreapta! Am simțit că se crapă tot

Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a vorbit despre momentul în care a descoperit că are cancer la colon și despre cele mai grele momente din viața sa.

În anul 2020, în urma unei ecografii de rutină, Cătălin Botezatu a aflat că suferă de cancer la colon.

Au urmat o serie de intervenții chirurgicale și tratamente pentru celebrul designer, care a trecut prin cele mai grele momente din viața lui. Ajuns la o clinică din Turcia, medicii i-au descoperit tumora, dar cu toate acestea, Cătălin Botezatu a decis să se opereze în România.

 

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, "Acasă la Măruță", Cătălin Botezatu a povestiti totul despre cum a descoperit că are cancer și prin ce momente cumplite a trecut.

"Șase operații de cancer! Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: E un apendic mai special. Și eu i-am zis: Păi puteam să n-am eu ceva special? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră.

Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură.

Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva", a spus designerul.

"Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă", a mai declarat Cătălin Botezatu.

"Eram cadavru, slăbisem enorm. Mi-am spus că trebuie să reușesc (...) Nu puteam să mă ridic din pat", a mai spus el.

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel