Cum a cucerit-o Andi Moisescu pe Olivia Steer: „Orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”

Data publicării:

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani și destul de discreți când vine vorba de viața personală. Prezentatorul TV a dezvăluit însă cum și-a cunoscut și cum și-a cucerit soția. 

Andi Moisescu a fost invitatul lui Mihai Bobonete în podcastul său de pe YouTube, unde a vorbit despre căsnicia sa și despre cum și-a cunoscut soția.
Prezentatorul TV spune că a cunoscut-o pe Olivia întâmplător. Erau colegi în aceeași televiziune, totuși, până atunci nu știau unul de existența celuilalt. 


 "Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în podcastul lui Bobonete.

Cum a cucerit-o

Andi Moisescu spune că Olivia s-a lăsat greu cucerită și că nu i-a fost ușor să-i câștige inima. 


"Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor...că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu.", a mai adăugat Andi Moisescu.

 

Drumul lui Andi Moisescu în televiziune, scenariu de film

Andi Moisescu a muncit mult pentru a ajunge să aibă cariera de azi. Drumul omului de televiziune nu a fost deloc ușor, iar începutul este demn de un scenariu de film. 

Andi Moisescu nu se ferește să spună că a plecat de jos. Vedeta nu provine dintr-o familie înstărită, astfel că a fost nevoit să muncească pentru a se întreține încă din adolescență. Primul job al său a fost acela de vânzător de ziare, la metrou. 

 

 "Mie nu mi-au lipsit nimic din lucrurile importante în viață, respectiv dragostea părinților mei, a familiei, care e cea mai importantă, în rest, tot ceea ce ține de bunuri materiale, lucruri, cameră, și așa mai departe, eu n-am avut parte de niciuna din lucrurile astea și nici vreun background care mă recomandă pentru meseria asta…

Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa, pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă. Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec.", a mărturisit Andi Moisescu, pentru Ciao.

 

Cum a ajuns să lucreze în televiziune


În 1990, prinde curajul de a da o probă pentru radio, probă care avea să-i schimbe viața radical.

"Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis “De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre”. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: “Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând” – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat.", a dezvăluit vedeta, pentru aceeași sursă.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel