Cum a ajuns Mihaela Rădulescu să lucreze ca șofer de taxi: „Era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist în primii ani de facultate. Iată motivul pentru care vedeta a fost nevoită să câștige banii astfel. 

Astăzi, la 52 de ani, Mihaela Rădulescu trăiește o viață de vis. Locuiește la Monacco, are un iubit care a apărut în Cartea Recorsurilor, prezintă o emisiune de succes și are în cont o sumă cu multe zerouri. Toate acestea erau un vis și pentru Mihaela Rădulescu la vârsta de 20 de ani. Pe atunci, vedeta muncea din greu pentru a se întreține și era dispusă să mute munții din loc pentru a-și construi un viitor de succes.


În jurul vârstei de 20 de ani, Mihaela Rădulescu a schimbat mai multe joburi, locuințe și chiar și facultăți. Pe atunci, vedeta își căuta un rost și nu se speria de munca grea.


„Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru revista VIVA.


Cum a ajuns să aibă succes în televiziune


Cariera Mihaelei Rădulescu în televiziune a început la Tele7ABC. Vedeta își amintește cu nostalgie cum a ajuns să fie prezentatoarea unei emisiuni importante, din întâmplare. 


„Sunt o poveste bună despre self-made, despre muncă grea și prost plătită, făcută doar ca să mai urc o treaptă… și încă una. M-am dus să vând o producție TV și m-am trezit că vor producția, dar și pe mine ca prezentator. Am dat o probă pe loc, nu știam nimic despre vorbitul la microfon, dar am luat proba și… de aici s-a întâmplat tot ce a urmat. Muncesc ca un cal de tracțiune în orice proiect, de când mă știu, și cred că asta a fost mereu eticheta mea profesională. Te puteai baza pe mine, la orice oră și în orice context, pentru că nu știam altceva decât munca. Toți prietenii mei mergeau seara în cluburi, plecau în weekenduri… Eu, nu. Pe mine mă găseai ziua și de multe ori noaptea, la studio”, a mai povestit vedeta pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel