Ce face Lora după ce a plecat de la „Vorbește Lumea”. Răsfăț total, în costum de baie

Data actualizării: | Data publicării:

Lora și-a luat o binemeritată vacanță după cele cinci luni petrecute la cârma emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro Tv.

Frumoasa artistă a plecat într-o mică escapadă la mare, acolo unde s-a fotografiat în ipostaze incendiare, spre deliciul internăuților. 

 


Artista care va împlini 39 de ani peste o lună a părăsit emisiunea „Vorbește Lumea” pentru a se dedica mai mult carierei muzicale, dar și pentru a se ocupa de promovarea noului film în care joacă rolul principal: „Pup-o, mă! 2 Mireasa Nebună”.


Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.


Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora în cadrul emisiunii Vorbește Lumea., în urmă cu o săptămână.


Lora a primit mai multe întrebări din partea fanilor de pe rețelele de socializare, care nu înțelegeau cum de a renunțat  la postul de prezentatoare. Aceasta nu a mai suportat valul de mesaje și de comentarii, așa că i-a explicat unui fan motivul pentru care nu va mai fi văzută în cadrul matinalului: „Și totuși… care a fost adevăratul motiv pentru care ai renunțat la Pro?”, a fost întrebarea care a scos-o din minți pe artistă. 


Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată.


Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a mărturisit Lora pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel