Cum a afectat-o pe Andreea Bălan sarcina Andreei Antonescu, în America Express: „Probele erau grele și...”

Data publicării:

Andreea Bălan a vorbit despre experiența America Express, dar și despre sarcina Andreei Antonescu.

Andreea Bălan a fost plecată în experiența vieții ei, America Express, emisiune ce va fi difuzată în curând pe Antena 1. Colegă de echipă i-a fost aici Andreea Antonescu, cea cu care a împărțit scena la începutul carierei sale. Însă, chiar după ce cele două vedete au ajuns acasă, frumoasa șatenă a dat vestea cea mare: este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În acest sens, Andreea Bălan spune că ea nu a știut nimic despre acest lucru, ba chiar nici viitoarea mămică nu aflase încă vestea.

„America Express te ajută foarte mult pentru dezvoltarea spirituală, dacă ești pe drumul ăsta, dacă vrei să te autocunoști. Stai fără telefon mult timp, ești departe de casa ta, familia ta, și ești doar cu tine. Și pe mine  m-a ajutat foarte mult acest proiect. Mă bucur mult că am acceptat și am plecat. Nu știam că Andreea e însărcinată, dar nici ea nu cred că știa. Dacă știa cred că nu venea. Nu a avut simptome, pentru că probele erau grele și adormeam imediat, nu avea timp.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

Andreea Bălan dă de pământ cu George Burcea. Artista a făcut noi acuzații la adresa fostului soț: „Contrar iubirii pe care o afișează public...”

De ce nu a mers Andreea Bălan însoțită de Petrișor la emisiune

Întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost de ce Andreea Bălan nu a mers în cadrul acestui show cu Petrișor, cei doi având o relație extrem de apropiată. Așadar, se pare că acesta a fost în discuție, însă producătorii au susținut mai mult participarea Andreei Antonescu.

„Eu nu aveam rușine când venea vorba de mâncare. Ceream mereu, luam și la pachet în cursă. S-a pus problema să merg cu Petrișor, dar producătorii au crezut că dacă merg cu Andreea ne certăm pe acolo și e mai interesant. Mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară, cum facem de 17 ani. Am fost plătită bine de Antenă.”, a mai dezvăluit solista.

 

Din ce motiv a vrut solista să renunțe la show și să vină acasă

Chiar dacă dorul de familie era extrem de mare, nu acesta a fost motivul care a determinat-o pe Andreea Bălan să clacheze. Cauza a fost alta, însă vedeta spune că pe parcurs a învățat să trăiască cu asta.

„Câteva momente au fost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Ne-a terminat pe toți. Oamenii cu posibilități reduse ne cazau, cei înstăriți nu-ți deschideau ușile și nimeream în locuri foarte dificile. Ne-am mobilizat, am zis că noi suntem în turnee de mici și pentru noi nu a fost o problemă să ne facem bagajul în fiecare zi și să mergem altundeva și am rezistat. Ceea ce m-a schimbat pe mine a fost faptul că am aflat poveștile oamenilor și când vezi că ei sunt fericiți cu puțin pe care-l au, în momentul în care te întorci aici, te întorci altfel. Devii mai umil, mai recunoscător pentru ceea ce ai, mai iubitor față de familia ta și cei din jur. Mă simt un alt om față decât am fost. Orice s-ar întâmpla în viața ta, simți că poți să rezolvi. E fantastic pentru că îți dă o putere interioară, știi că o să te descurci. Zilele trecute m-am mirat și eu de mine. Am avut un accident de mașină rău. A intrat în mine un puști de 22 de ani și mi-a făcut mașina zob.”, a continuat vedeta.

Ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan: „Nu a virat niciun ban timp de...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel