Ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan: „Nu a virat niciun ban timp de...”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru cele două fetițe pe care le au împreună. 

După doi ani de când nu mai sunt împreună, George Burcea și Andreea Bălan au divorțat, oficial. Deși până acum, tatăl celor două fetițe nu ar fi plătit pensie alimentară, instanța a decis că nu este obligat să mai plătească niciun leu din urmă. Recent, artista a declarat că abia din luna martie a acestui an, actorul a început să plătească pensie limentară celor două fetițe, Clara și Ella. 

Ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami', a precizat jurata de la Te cunosc de undeva, pentru FANATIK.

Andreea Bălan: „El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat”

Duă ce George Burcea a declarat că fosta fosție nu îl lasă să-și vadă fetițele, Andreea Bălan a mărturisit că nu este adevărat, ba din contră, actorul nu are timp pentru cele mici. 

„Da, 3 zile (n.r. au fost fetele la George). 4 cu tot cu luat. 4 zile. Atât au fost. 4 zile le-a luat în iulie și în august, 2 ore. Are weekend-urile 1 cu 3 și le ia weekend-urile 1 cu 3. Atât. Luna august era chiar luna lui de vacanță. A avut treabă, nu știu.

Ideea este că el poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie. El, conform sentinței, are dreptul la weekend-urile 1 cu 3 și vacanța din august.

Dar, în rest, el le poate lua și le poate vedea când dorește, doar că nu face asta. Își respectă doar aceste weekend-uri. Iar în august, care era luna lui de vacanță, a venit doar 2 ore. El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

George Burcea a vrut să schimbe lunile de vacanță

'El într-adevăr a vrut să schimbe luna august cu luna iulie, doar că eu în iulie nu știam când mă întorc. Puteam să mă întorc oricând, pentru că din America Express puteam să fiu eliminată oricând. Și eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță. Și am zis: ‘nu, rămânem conform sentinței, luna ta de vacanță este în august.

Doar că în august nu a mai putut el sau nu a… și atunci au fost doar cele 2 ore. Cu asta nu am fost eu de acord, să facem schimb de luni. Și drept dovadă eu m-am întors și am plecat în Bulgaria 15 zile.

Dacă eu acceptam schimbarea asta pe luna iulie, nu le găseam acasă în primul rând, nu le vedeam și nici nu puteam să plec în vacanță. Trebuia să accept luna august', a mai spus Andreea Bălan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel