Culorile norocoase ale zodiilor, culorile care le aduc energie pozitivă, dar și ce culori ar trebui să evite fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Oamenii ar trebui să țină cont de importanța culorilor în viața lor pentru a putea aduce o doză în plus de energie pozitivă, dar și pentru a încuraja armonia și optimismul. Culorile de care ne înconjurăm pot avea efecte asupra noastră nu doar în cazul hainelor pe care le purtăm, dar și în ceea ce privește felul în care ne decorăm casa sau biroul. Iată ce culori ar fi benefice pentru fiecare semn zodiacal în parte, dar și ce culori ar fi mai bine să fie evitate.

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care aduc energia necesară pentru ca aceste semne să își atingă potențialul. Totodată, există câteva culori pe care zodiile ar trebui să le evite pentru a avea o energie cât mai armonioasă.


Berbec/ Ascendent în Berbec

ROȘU

Fiind considerat a fi un semn de foc, guvernat de planeta Marte, Berbecului i se potrivește cel mai bine culoarea roșie. Cu gândul la pasiune, la energie și la mișcare, dar mai ales la acțiune, roșul va scoate tot ce este mai bun din nativii Berbec. Culoarea roșie le va da Berbecilor curajul de care au nevoie, dar și sănătatea și vigoarea pentru a-și învinge temerile. Chiar dacă acești nativi se aruncă în tot felul de acțiuni, în spatele acestora, de multe ori se află o doză destul de mare de frică. Alte culori care sunt considerate norocoase sunt alb și galben, în timp ce culorile care ar trebui evitate sunt: albastru, negru și verde.


Taur/ Ascendent în Taur

VERDE

Verdele este asociat cu armonia și cu natura, fiind o culoare care te trimite cu gândul și la stabilitatea financiară, tocmai de aceea li se potrivește atât de bine Taurilor. Taurii sunt guvernați de planeta Venus, deci și culoarea roz este una potrivită pentru ei, la fel ducând cu gândul la armonie, dar și la pace și prosperitate. Afecțiunea și prietenia sunt stimulate de culoarea roz. Taurii ar trebui să evite galbenul și roșul.


Gemeni/ Ascendent în Gemeni

GALBEN

Bucurie, prospețime, optimism, dar și energie și claritate a minții, toate acestea sunt inspirate de culoarea galbenă, extrem de potrivită pentru semnul Gemenilor care sunt extrem de expansivi și trec mereu de la inspirație la o nouă doză de prospețime și o altă idee. Și rozul este o culoare benefică acestor nativi, exprimă armonia, veselia și dragostea lor pentru viață. Nuanțele de albastru și de roșu ar trebui evitate.


Rac/ Ascendent în Rac

ALB


Chiar dacă este o non-culoare, albul este asociat cu pacea, liniștea și curățenia, calități la care visează și nativii Rac. Totodată, această culoare trimite la albul imaculat al îngerilor, dar și la culoarea reprezentativă pentru personalul medical mereu gata să îți sară în ajutor. Alte culori benefice pentru Raci sunt nuanțele de crem, dar și argintiul, precum razele Lunii care guvernează acest semn. Acești nativi ar trebui să evite culoarea roșie care nu ar face decât să îi agite.

Citește continuarea zodiilor pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel