Culorile anului 2021. Adina Buzatu explică ce se schimbă în modă: „Pantone a ales un duo inedit”

Data actualizării: | Data publicării:

Adina Buzatu, stilist vestimentar, a vorbit despre culorile anului 2021 și despre tendințele din modă de care ar trebui să ținem cont. 

Pantone a desemnat anul acesta nu una, ci două culori reprezentative pentru lumea modei și a designului interior. 

Potrivit Adinei Buzatu, culorile anului 2021 reflectă incertitudinea din 2020 și speranța din noul an. 

 


"Anul asta purtăm o mulțime de culori, însă Pantone pentru anul acesta a ales un duo inedit, gri piatră și galben iluminat/luminos, probabil griul inspirat din starea de incertitudine a anului trecut și galbenul menit să aducă o rază de speranță. 

Este totuși un duo extrem de stylish, de frumos, de pus într-o ținută sau în decorațiuni interioare, sau în tot ceea ce înseamnă artă și frumos. Pe de altă parte, purtăm în continuare negru/alb, foarte elegant, bleumarin/alb pentru vara, este acea combinație marină care nu se demodează nicidoată, pastelurile sunt la modă, și microprinturile se poartă. 

Anul acesta se poartă și ținutele într-o singură culoare de sus până jos. Culori puternice, vibrante, vizibile, magenta, turcoazul acela puternic”, a declarat stilistul la ProTv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel