Culiță Sterp, mesaj pentru cei care l-au criticat, în urma accidentului pe care l-a provocat: ”De ce vă e ciudă...”

Data actualizării: | Data publicării:
Culiță Sterp, Instagram/ captură video TikTok
Descriere foto: Culiță Sterp, Instagram/ captură video TikTok

Culiță Sterp a transmis un mesaj pentru cei care l-au criticat în urma accidentului pe care l-a provocat la Cluj.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în orașul Cluj-Napoca. Acum, artistul plătește în fața legii pentru faptele sale, dar este aspru criticat și de internauți ori chiar de alte persoane publice. 

Culiță Sterp, mesaj pentru cei care l-au criticat, în uma accidentului pe care l-a provocat

Sătul de toate criticile primite, Culiță Sterp a transmis și un mesaj. 

”Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz,abia așteaptă să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, să-și dea un picior să te duci și mai jos. Știi cum e, când faci 100, 1000 de fapte bune și faci numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea 100, le uită și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că vine din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca toți ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală care își văd de treaba lor, și dacă nu le place ceva, trec peste”, a spus Culiță Sterp pe Facebook.

Artistul i-a acuzat pe oameni că nu l-au apreciat când a făcut fapte bune

”Unde ați voi fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum. Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Unde ați fost când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri. Unde ați fost când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă. Unde ați foscând am ajutat bătrânii, că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi. Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300 de mii din casă. V-ați bucurat, majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin, dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că nu aveți”, a adăugat artistul în videoclipul de pe Facebook.

Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp

„Acum mi-am mai revenit că am fost tare supărată. Dar Dumnezeu a ajutat și nu a murit nimeni în accident. Culiță a avut un înger păzitor, și băiatul celălalt. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan. Eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici măcar la nunta ei (n.r. nunta Getuței). La noi în casă nu se bea, nu se fumează.

Nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a impus cineva. Dimineața când ne trezeam și plecam la lucru, beam cacao cu lapte. La noi era laptele și apa din fântână. Cafea și țigări pentru nimic în lume. Acum împrejurimile așa au făcut că ei având acel videoclip, că marți a filmat Culiță cu mine un videoclip, eu am fost cu el marți în club și eu l-am certat să nu stea pe telefon la volan. Nu are Culiță nicio scuză, puteam să fim noi în Loganul ăla.

Noi nu suntem o familie de drogați și de bețivi. Eu numai lucruri bune i-am învățat. A băut doar un pahar de vin, nu a fost nici alcoolemie, a fost sub limita aia. Un om beat se clatină pe picioare, cum să mai conducă o mașină. A fost ceasul rău. Putea fi o mare tragedie. O luăm în cealaltă parte, și viceversa. Poftim, băiatul celălalt să fi avut roșu și Culiță să fi avut verde„, a declarat mama Geta, în vlogul de pe Youtube.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel