Culiță Sterp, criticat de mama lui. Ce spune despre accidentul în care a fost implicat fiul său: "Am fost tare supărată, nu are nicio scuză"

Data publicării:
Sursa foto: Mama Geta, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Mama Geta, captură YouTube

Mama lui Culiță Sterp a vorbit despre accidentul în care a fost implicat fiul său.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în orașul Cluj-Napoca. Acum, artistul plătește în fața legii pentru faptele sale, dar este aspru criticat și de internauți ori chiar de alte persoane publice. Printre aceștia se numără chiar și mama sa. Mama Geta a recunoscut că este foarte supărată pe gestul făcut de fiul său. 

Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp

„Acum mi-am mai revenit că am fost tare supărată. Dar Dumnezeu a ajutat și nu a murit nimeni în accident. Culiță a avut un înger păzitor, și băiatul celălalt. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan. Eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici măcar la nunta ei (n.r. nunta Getuței). La noi în casă nu se bea, nu se fumează.

Nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a impus cineva. Dimineața când ne trezeam și plecam la lucru, beam cacao cu lapte. La noi era laptele și apa din fântână. Cafea și țigări pentru nimic în lume. Acum împrejurimile așa au făcut că ei având acel videoclip, că marți a filmat Culiță cu mine un videoclip, eu am fost cu el marți în club și eu l-am certat să nu stea pe telefon la volan. Nu are Culiță nicio scuză, puteam să fim noi în Loganul ăla.

Noi nu suntem o familie de drogați și de bețivi. Eu numai lucruri bune i-am învățat. A băut doar un pahar de vin, nu a fost nici alcoolemie, a fost sub limita aia. Un om beat se clatină pe picioare, cum să mai conducă o mașină. A fost ceasul rău. Putea fi o mare tragedie. O luăm în cealaltă parte, și viceversa. Poftim, băiatul celălalt să fi avut roșu și Culiță să fi avut verde„, a declarat mama Geta, în vlogul de pe Youtube.

Culiță Sterp, criticat de mama lui

„Să știți că Culiță, ce suflet bun are el, chiar nu îi impunea la băiatul ăla să îi repare mașina. Dacă era un băiat necăjit și să îi zică: «Eu nu am de unde să îți repar mașina asta scumpă», nu îl dădea în judecată și o făcea tot pe banii lui. A greșit pentru că legea e pentru toți. Nu ai voie să te urci la volan. Ai băut, stai pe dreapta.

El circulă cam de șapte ani, zi de zi, noapte de noapte. Trebuia să îi mai prindă dacă era bețiv. Toți avem și bune și rele. N-am zis că sunt ușă de biserică, mai merg cu 60 la oră, dar nu merg cu 100. Eu respect că e legea pentru toți. El tot timpul a avut șofer, dar acum a zis că se duce să filmeze videoclipuri. Nu m-au văzut cu țigara în gură, cu băutura, nu m-au văzut la birt oamenii din sat.

Cum să le dau eu așa exemplu la copii? Eu nu i-am făcut de rușine în viața mea și eu aștept și eu respectul din partea lor. Acum s-a greșit foarte tare. El singur o să își plătească greșeala. A trecut pe roșu, poate nu a văzut. Dar a avut și viteză Culiță. El nu a avut alcoolemie de caz penal. Și când a câștigat odată 100 de milioane, i-a lăsat pe toți acolo la oamenii necăjiți”, a mai spus mama Geta.

Ce fapte bune a făcut cântărețul, în trecut

„Când a făcut Culiță atâtea fapte bune nu l-ați ridicat în slăvi. S-a dus la o femeie din sat și i-a dat 2.000 de lei să își bage curent. Ajută copii, mereu oprește pe marginea drumului, ia oameni la ocazie”, a mărturisit sora cântărețului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel