Culiță Sterp, adus cu cătușe în fața magistraților. Ce urmează să se întâmple cu artistul

Data publicării:

Culiță Sterp s-a prezentat în fața magistraților astăzi, după noaptea petrecută în arest preventiv.

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, noaptea precedentă, după ce a provocat un accident în Cluj și s-a urcat la volan, după ce consumase băuturi alcoolice. Acum, au apărut primele imagini cu artistul, care, încătușat, s-a prezentat în fața magistraților pentru a afla dacă-și va petrece și următoarele 30 de zile în arest. Vizibil afectat de cele întâmplate, dar și rușinat de ipostaza în care se află, manelistul și-a acoperit complet fața, cu gluga hanoracului pe care îl purta dar și cu ajutorul unei măști. Mai mult, acesta a refuzat să răspundă la orice întrebare venită din partea reporterilor. 

„Nu sunt de acord cu dumneavoastră, cum că poliția a încercat să mușamalizeze acest caz, dimpotrivă. Poliția a acționat în dinamică, a făcut cercetarea la fața locului, iar măsura de reținere pentru 24 de ore este cea mai dură, într-o astfel de situație. Persoana respectivă a fost reținută pentru două infracțiuni: vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Avem o anchetă penală în curs, astăzi cetățeanul va fi prezentat în fața instanței, care va decide măsurile.”, a fost declarația făcută de Lucian Bode, ministrul de interne.

Așadar, după cum spune și ministrul Lucian Bode, Culiță Sterp a fugit de la fața locului, imediat ce s-a produs accidentul, fiind ulterior găsit de autorități. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,41 mg/l pur în aerul expirat. Artistului i s-a deschis deja dosar penal pentru mai mult infracțiuni și așteaptă decizia finală a magistraților. 

VEZI și: S-a aflat cine era femeia care se afla cu Culiță Sterp în mașină, când s-a produs accidentul din Cluj

 

Cătălin Cazacu îl face praf pe Culiță Sterp

Fără îndoială, videoclipurile cu accidentul provocat de manelist sunt cele mai vizionate la ora actuală, pe toate rețelele de socializare. În acest sens, atât fanii, cât și anumite persoane publice, critică dur gestul artistului de a se urca băut la volan și de a părăsi, ulterior, locul accidentului. Cătălin Cazacu a ales să vorbească fără rețineri despre acest subiect în fața tuturor, unde dă de înțeles faptul că cine comite astfel de ilegalități, trebuie să plătească. 

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu. Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu, potrivit Fanatik

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp. Puțină lume știe cum îl cheamă pe artist

Andrei Ștefăescu îl pune și el la zid pe artist

Nici Andrei Ștefănescu nu l-a menajat pe artist, spunând despre acesta că obișnuia să fie un om normal, înainte să se bucure de faima din ziua de astăzi. De asemenea, solistul a realizat un scenariu mult mai dur, în care cel vătămat putea fi pe o bicicletă, și nu într-o mașină, așa cum s-a întâmplat.

„Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.

Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat Andrei Ștefănescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel