Culiță Sterp a devenit tată. Prima fotografie cu bebelușul faimosului: „Până acum pot spune că am trăit degeaba”

Data publicării:
Culiță Sterp, sursa foto Instagram
Descriere foto: Culiță Sterp, sursa foto Instagram

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți pentru prima oară. Cum a decurs nașterea proaspetei mămici?

Culiță Sterp este cel mai fericit bărbat din lume. Artistul a devenit tată pentru prima oară și nu își mai încape în piele de fericire.

Frumoasa lui iubită, Daniela Iliescu, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 4 kilograme și 55 de cm. Chiar dacă 6 luni a fost singură, cât timp Culiță se lupta în cadrul emisiunii Survivor România pentru premiul cel mare, proaspăta mămică s-a descurcat de minune și a fost o curajoasă. 


Culiță Sterp a postat deja pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul și se poate citi pe chipul său fericirea imensă pe care o simte. Ba mai mult, artistul a transmis și un mesaj emoționant pentru familia lui. Acesta le-a promis Danielei și băiețelului că va face tot ce îi stă în putință să le ofere tot ce au nevoie și să fie fericiți o viață întreagă. 


„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat.

4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic”, a scris Culiță pe Instagram. 

 

Daniela Iliescu a născut natural într-o clinică particulară din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, iar Culiță nu s-a desprins nicio secundă de ea. Chiar dacă a lipsit o perioadă bună de lângă iubita lui, acesta a recuperat totul când s-a întors. Când a simțit că Daniela mai are puțin până va naște, artistul a cerut să fie eliminat din cadrul emisiunii pentru a fi alături de ea. 

 

Andreea Tonciu nu poate accepta ideea că nașii ei divorțează. Vedeta susține că a fost săptămâna trecută în vizită la ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel