Andreea Tonciu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu pot să cred că divorțează”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Instagram
Descriere foto: Foto Instagram

Andreea Tonciu nu poate accepta ideea că nașii ei divorțează. Vedeta susține că a fost săptămâna trecută în vizită la ei. 

Andreea Tonciu este șocată de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Bruneta nu poate accepta această idee, mai ales că cei doi au cununat-o și au o relație foarte apropiată. Vedeta spune că nu crede că cei doi se vor despărți și speră că totul se va rezolva. 


Andreea Tonciu a fost în vizită la ei și susține că lucruril erau în regulă, păreau fericiți și nu dădeau semne că ar avea probleme în cuplu. 


”Exclus, nu cred că se pune problema unui divorț, nu îi văd divorțând. Am fost săptămâna trecută la ei, nu pot să cred așa ceva, mai ales că ei se iubeau enorm. Nu cred că se va destrăma familia lor”, a spus Andreea Tonciu, potrivit FANATIK. 


Anunțul a fost făcut chiar de Laurențiu Reghecampf, care a cerut discreție și respect pentru el și familia lui. 


„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.


Sexy impresara nu a vrut să vorbească prea mult despre acest subiect, ba mai mult a izbucnit în râs atunci când a fost întrebată despre divorț: “Se vede că suntem cel mai tare și mai puternic cuplu din țara asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro. 


Andreea Tonciu susține că cei doi au fost un model pentru ea și pentru relația ei și nu poate crede că acest divorț va avea loc. Bruneta afirmă că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. 


”Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună”, a mai precizat Andreea Tonciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel