Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor. Ce intervenție a suferit artistul: „Este ereditar. Am emoții”

Data publicării:
Sursa foto: Culiță Sterp, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Culiță Sterp, instagram

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor. Artistul și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale la ce intervenție a fost supus.

Culiță Sterp, cunoscut pentru cariera sa în muzică și aparițiile televizate, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe pe rețelele sociale că a trecut printr-o intervenție chirurgicală de implant de păr. Mai mult, artistul le-a arătat și imagini cu el din cabinetul doctorului. El a menționat că a avut deja două astfel de proceduri în 2017, în Turcia, dar nu a fost mulțumit de rezultatele obținute.

Culiță Sterp, pe mâinile medicilor

„Astăzi este ziua cea mare pentru mine, pentru că mă duc să-mi fac implant la păr. După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față.                  

Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia. Mi-am pus în față.

Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la domnul doctor Mihai Motora, în Cluj.

Mi-am mai făcut, acum vreo 3 sau patru ani. Mi-am pus în față, unde e mai des. Pe parcurs a început să-mi cadă din mijlocul capului, unde nu am avut implant. E o chestie ereditară. Se vede că e mai rar părul”,  a spus artistul pe InstaStory. 

„S-a umflat puțin capul, dar în rest sunt ok”

Artistul a mărturisit că, deși a resimțit puține emoții, experiența anterioară a fost una relativ ușoară, fără dureri notabile datorită anesteziei.

„Am emoții, dar nu mari, pentru că data trecută când mi-am făcut la domnul doctor nu m-a durut aproape deloc, un pic de tot doar anestezia, după nu mai simți absolut nimic. (...) S-au recoltat firele din spate și acum urmează să fie plantate în față. Am dormit un pic în timpul acestei operațiuni”,  a explicat Culiță Sterp.

După intervenție, Culiță Sterp a postat o imagine în care apărea chel, spunând că „s-a dus părul, urmează altul nou”. El a mai adăugat că se simte bine după procedură, chiar dacă zona capului s-a umflat ușor.

„S-a umflat puțin capul, dar în rest sunt ok”, le-a transmis Culiță Sterp urmăritorilor săi.

Culiță Sterp, explicații în fața judecătorilor la un an de la accidentul pe care l-a provocat în Cluj

La mai bine de un an de când a produs accidentul auto, Culiță Sterp a ajuns în fața instanței. El le-a explicat judecătorilor din Cluj cum a decurs întreaga întâmplare. 

„A fost prima oară când am pățit așa ceva, îmi pare rău. Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie şi nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 de minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conștientizat cât a durat starea de şoc. 

Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiştilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident. M-am interesat de starea victimei și m-am bucurat că nu a pățit nimic grav”, a mărturisit Culiță Sterp, potrivit clujust.ro

Citește și: Culiță Sterp, mesaj pentru cei care l-au criticat, în urma accidentului pe care l-a provocat: ”De ce vă e ciudă...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel