Cu Venus și Marte în Pești - Horoscopul DRAGOSTEI între 15 aprilie și 2 mai pentru fiecare zodie și ascendent

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao

Având în semnul Peștilor atât pe Venus, Micul Benefic, cât și pe Marte, Micul Malefic, te întrebi ce poate să iasă din asta în ceea ce privește dragostea. Ei bine, ar trebui să fii atent pentru că este o perioadă destul de înșelătoare și iluzorie, însă asta nu înseamnă că nu îți poți găsi marea dragoste sau că nu poți iubi la intensitate maximă, din contră! Citește mai jos previziunile și recomandările astrologului Daniela Simulescu cu privire la ceea ce căutăm noi toți într-un fel sau altul: IUBIREA!

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Arată modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție pe care o exercităm asupra celorlalți. Practic, semnul lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. 

Marte este planeta care guvernează modul în care îţi desfășori activitatea și ce anume te motivează cu adevărat. Putem spune că Marte îți oferă indicații despre tipul de combustibil care te pune în mișcare. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața. 

Semnul Peștilor este cel al iubirii necondiționate, al viselor/visurilor, al spiritualității, sacrificiului, dependențelor, înstrăinării, abandonului, imaginației, confuziei, sensibilității, misterelor, al evadării. 

Avem în această perioadă, de fapt, patru planete în semnul Peștilor, adică un stellium - după cum explică astrologul Daniela Simulescu despre abandonarea luptelor inutile cu stellium în Pești aici.
Simțim nevoie să renunțăm și să ne vindecăm, deci este o perioadă excelentă pentru a lăsa în urmă iubirile toxice, relațiile care ne fac rău, relațiile în care simțim că ne sufocăm și nu putem evolua din cauză că ne țin pe loc.

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel